Μπέος: Μόνο με αυτές τις προϋποθέσεις θα δεχθώ να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στον Βόλο

Μπέος: Μόνο με αυτές τις προϋποθέσεις θα δεχθώ να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στον Βόλο

Τι είπε για την υπόθεση του Κλέιμαν

Για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και για τη συγκλονιστική υπόθεση του βιασμού μιας ανήλικης στο Κολωνάκι για την οποία έχει προφυλακιστεί ως ύποπτος 33χρονος ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Βόλος, μίλησε στην ΕΡΤ ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της τοπικής ομάδας.

«Είναι ντροπή που μία Κύπρος δε δέχεται μια (ποδοσφαιρική) γιορτή. Φανταστείτε πόσο φοβούνται οι άνθρωποι. Εγώ είπα ότι δε θα δεχτώ στην πόλη μου να κάνουν επεισόδια και να σπάσουν την πόλη μου και να δώσουν ραντεβού θανάτου οι ανεγκέφαλοι των δύο ομάδων. Είχα κάνει μια πρόταση σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου γιατί είναι γιορτή να μπουν 10.000 παιδάκια από τα σχολεία να χαρούν, χωρίς να κινδυνεύουν. Από εκεί και πέρα η κάθε ομάδα, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ με καταστάσεις, ονοματεπώνυμο, ταυτότητα, να πάρουν μέχρι 1.000 εισιτήρια καθένας με μεγάλο κόστος το εισιτήριο. Θα υπάρχει αυτό μάξιμουμ 1000 άτομα από την κάθε ομάδα. Εμένα με ενδιαφέρει η πόλη μου και όχι ο τελικός. Αν δοθεί η ευκαιρία στον όμορφο Βόλο να γίνει πεδίο μάχης από ανεγκέφαλους δεν θα το επιτρέψω και δεν θα δώσω την άδεια» εξήγησε.

Όπως αποκάλυψε εντός της ημέρας θα συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο και τις προϋποθέσεις για να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου στο Πανθεσσαλικό γήπεδο, σε νέα ημερομηνία.

Αναφερόμενος στην υπόθεση που είναι σε εξέλιξη με τη απολογία του ποδοσφαιριστή της Super League ο κ. Μπέος δήλωσε έκπληκτος. «Πέσαμε από τα σύννεφα. Είναι πατέρας τριών παιδιών, οικογενειάρχης έβγαινε με τα παιδάκια του έξω» είπε. Ο ίδιος μιλώντας στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βίδου περιέγραψε τον κατηγορούμενο που έχει συλληφθεί ως έναν άνθρωπο που έδινε την εικόνα του οικογενειάρχη τις ώρες που δεν ήταν με την ομάδα.

«Δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ αυτό το πράγμα που έγινε και να το δεχτώ» είπε λέγοντας ότι αν επιβεβαιωθεί η καταγγελία για ασελγείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης, είναι πράγματι ντροπή.

«Τη Δευτέρα (10/4) το βράδυ πήγε στην Αθήνα και έγινε αυτό που έγινε» πρόσθεσε. «Το θέμα είναι ότι αυτό που έγινε είναι τελείως απαράδεκτο», σημείωσε ο κ. Μπέος για τον πρώην αθλητή της ομάδας του στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμός χωρίς συναίνεση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.