Λάρισα: Σήμερα η δίκη του 54χρονου που δολοφόνησε τη σύζυγό του στην ταβέρνα που δούλευε

Λάρισα: Σήμερα η δίκη του 54χρονου που δολοφόνησε τη σύζυγό του στην ταβέρνα που δούλευε

«Πάρε το 100, σκότωσα τη γυναίκα μου γιατί ήταν άπιστη» είχε πει στη μητέρα του θύματος

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (ΜΟΔ) Βόλου θα βρεθεί σήμερα ο 54χρονος, που ομολόγησε ότι στις 3 Αυγούστου του 2021 δολοφόνησε τη σύζυγό του στη ταβέρνα που εργαζόταν στη Σωτηρίτσα Αγιάς του νομού Λάρισας.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την πρώτη δικάσιμο στις 14 Νοεμβρίου αναγνώστηκε από το δικαστήριο η ηχογραφημένη συνομιλία που είχε ο κατηγορούμενος με τη γυναίκα του, λίγο πριν τη δολοφονήσει. Μετά την πράξη ο κατηγορούμενος φέρεται να λέει στη μητέρα της γυναίκας: «Πάρε το 100, σκότωσα τη γυναίκα μου γιατί ήταν άπιστη. Τη σκότωσα γιατί ήταν άπιστη» αναφέρει το larissanet.gr.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε η μητέρα του θύματος, η κόρη και ο μεγαλύτερος γιος της, και ως μάρτυρες υπεράσπισης η αδερφή του κατηγορούμενου, η ξαδέρφη του, ένας γείτονας και ένας συνάδελφος του. Ο κατηγορούμενος πριν το τραγικό περιστατικό δούλευε ως υπάλληλος στα ΕΛΤΑ και ζούσε με την οικογένεια του στην Αθήνα

Σήμερα η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει με τις καταθέσεις άλλων δύο μαρτύρων και την απολογία στη συνέχεια του κατηγορούμενου, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.