Πέντε λάθος αντιλήψεις για το σεξ

Πέντε λάθος αντιλήψεις για το σεξ

Τι δεν πρέπει να πιστεύετε

Ακούγονται πολλές αλήθειες αλλά και πολλοί μύθοι για το σεξ ανά διαστήματα. Θα πρέπει σίγουρα να ξέρουμε να τα ξεχωρίζουμε και να μην πιστεύουμε όλες τις λάθος αντιλήψεις που ακούμε ή διαβάζουμε.

Κάποιους μύθους, μάλιστα, τους ακούμε τόσο συχνά που καταλήγουμε να πιστεύουμε ότι είναι αλήθεια. Δείτε, για παράδειγμα, πέντε λάθος αντιλήψεις που πολλοί πιστεύουν για το σεξ αλλά δεν ισχύουν.

-Το ότι το σεξ αποτελεί μια καλή γυμναστική αποτελεί έναν μύθο. Κι αυτό γιατί στην πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι τόσο πολύ δραστήριοι κατά την σεξουαλική επαφή, ώστε να χάσουν πολλές θερμίδες.

-Λέγεται ότι μόριο του άντρα είναι κατά μέσο όρο 17 εκατοστά μήκος (σε στύση). Άλλος ένας μύθος καθώς στην πραγματικότητα είναι περίπου 13 εκατοστά.

-Όσο περισσότερες ημέρες έχει να εκσπερματίσει ένας άντρας, τόσο μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος απελευθερώνει όταν τελικά το κάνει. Μύθος. Στην πραγματικότητα η όποια διαφορά είναι αμελητέα.

-Άλλος ένας μύθος είναι ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα. Έρευνες έχουν δείξει ότι πάνω από το 40% των αντρών σκέφτεται το σεξ μερικές μόνο φορές τον μήνα ή την εβδομάδα, ενώ το 4% το σκέφτεται λιγότερο από μια φορά τον μήνα.

-Το ότι το προφυλακτικό κάνει τον άντρα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην σεξουαλική επαφή αποτελεί έναν μύθο. Έρευνες δείχνουν ότι οι άντρες ηλικίας 18-30 ετών "αντέχουν" 6,5 λεπτά και οι άντρες άνω των 51 ετών 4,3 λεπτά.