Πασχαλινές διακοπές με άρωμα καλοκαιριού!

Άνεση, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, χαλαρό περιβάλλον και όλες οι σύχρονες ανέσεις σας περιμένουν στο Olympia Golden Beach Resort & Spa, στο ξενοδοχείο που οι διακοπές γίνονται ταξίδι στην πολυτέλεια.

Σε ένα μαγευτικό τοπίο στην Κυλλήνη Ηλείας το πράσινο εναλλάσσεται με το γαλάζιο, η πέτρα αγγίζει το ξύλο και η φύση σας αγκαλιάζει δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για αξέχαστες διακοπές. Για τις ημέρες του Πάσχα το Olympia Golden Beach, έχει ετοιμάσει ειδικά πακέτα διακοπών, για μεμονωμένους αλλά και για όλη την οικογένεια, με την υπόσχεση για αξέχαστες στιγμές.

Το θέρετρο με τις 56 πολυτελείς σουίτες, τις 12 πισίνες και τις αμέτρητες δραστηριότητες σας καλεί να μπείτε σε έναν χώρο προνομίων και παροχών. Οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένοι με εξαιρετικό γούστο, η διακόσμηση είναι μοντέρνα και υψηλής αισθητικής και έχει δοθεί έμφαση στη λειτουργικότητα.

Μια βόλτα στους κοινόχρηστους χώρους του resort θα σας μαγέψει. Απολαύστε τον ήλιο σε μια από τις πανέμορφα διαμορφωμένες εξωτερικές πισίνες και κάντε την πρώτη σας ανοιξιάτικη βουτιά.

Οι επιλογές διαμονής ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς, αφού προσφέρουν μια πληθώρα πολυτελών επιλογών. Τα Double Deluxe δωμάτια είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν περισσότερες ανέσεις και στυλ σε σχέση με τα standard δωμάτια διεθνώς.

Τα Deluxe Bungalows Sharing Pool είναι ιδανικά για ζευγάρια και οικογένειες. Υπάρχει άμεση πρόσβαση σε μια πισίνα από όλα τα δωμάτια (3 με 6, το ανώτερο, bungalows μοιράζονται την ίδια πισίνα). Η διαμονή σε μια από τις Σουίτες θα σας συναρπάσει.

Σε όλες τις Σουίτες θα βρείτε μια κρεβατοκάμαρα με king size κρεβάτι, σαλόνι με καναπέ ο οποίος γίνεται κρεβάτι και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Επιπλέον, στα μπάνια των 3 από τις 5 Σουίτες, υπάρχει Jacuzzi. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία διαμονής στη VIP Villa των 120 τ.μ. με την προσωπική πισίνα και τον ιδιωτικό κήπο.

Το κομψό εστιατόριο προσφέρει ακόμη και στον πιο απαιτητικό πελάτη, την ικανοποίηση των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών γεύσεων, σε συνδυασμό με ζωντανή μουσική. Παράλληλα, το υψηλής ποιότητας Gourmet εστιατόριο, εστιάζει στο να προσφέρει μοναδικά πιάτα φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας υλικά.

Τα μπαρ του ξενοδοχείου είναι ανοιχτά όλη τη διάρκεια της ημέρας έως αργά το βράδυ. Χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα με το κοκτέιλ σας στο χέρι.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Dream Spa, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις θεραπείες σας, σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών για ένα χαλαρωτικό μασάζ και επιλέξτε μια θεραπεία ρεφλεξολογίας ή αρωματοθεραπείας ή έναν συνδυασμό προγραμμάτων που θα σας ανανεώσουν.

Μπείτε στη σάουνα και το χαμάμ και κάντε το μπάνιο σας στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με το Jacuzzi. Στο γυμναστήριο του resort θα βρείτε υψηλής ποιότητας μηχανήματα που θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσλάβετε τον προσωπικό σας γυμναστή, απλά ενημερώστε τη reception.

 

Το Olympia Golden Beach διαθέτει ένα γήπεδο τένις για τους λάτρεις του αθλήματος, καθώς και ένα χώρο με διάφορα παιχνίδια (play room) όπως το πινγκ-πονγκ, play station 3, X-Box, μπιλιάρδο, air-hockey και ποδοσφαιράκι. Για τα παιδιά υπάρχει μια καλά εξοπλισμένη παιδική χαρά, όπως επίσης και το Kids club το οποίο στελεχωμένο με επαγγελματίες παιδαγωγούς, μπορεί να ψυχαγωγήσει τα παιδιά σας από τις 10:00 έως τις 19:00 καθημερινά.

Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να νοικιάσετε ένα ποδήλατο από το ξενοδοχείο, για να εξερευνήσετε την περιοχή. Τέλος μια βουτιά στην εξωτική παραλία της Κυλλήνης είναι επιβεβλημένη.

Πασχαλινή Προσφορά:

Για διαμονή σε Double Deluxe: 600 € τα δύο άτομα/ χρέωση 70 € για παιδί 6-12 ετών/ χρέωση 120 € για άτομο άνω των 13 ετών
Για διαμονή σε Deluxe Bungalow Sharing Pool: 690 € τα δύο άτομα/ χρέωση 70 € για παιδί 6-12 ετών/ χρέωση 120 € για άτομο άνω των 13 ετών
Για διαμονή σε Superior Bungalow Sharing Pool: 840 € τα δύο άτομα/ χρέωση 70 € για παιδί 6-12 ετών/ χρέωση 120 € για άτομο άνω των 13 ετών
Για διαμονή σε 1 Bedroom Suite first floor: 870 € τα δύο άτομα/ χρέωση 120 € για άτομο άνω των 13 ετών
Για διαμονή στη Villa Private Pool για 4 άτομα: 1.800 € τα δύο άτομα

Η παραπάνω προσφορά ισχύει για 3 διανυκτερεύσεις με πακέτο ημιδιατροφής σε πλήρη Μπουφέ για τις ακόλουθες ημέρες: Μεγάλη Παρασκευή βράδυ, Μεγάλο Σάββατο βράδυ και Κυριακή του Πάσχα μεσημέρι. Θα υπάρχει συνοδεία ζωντανής μουσικής στο Αναστάσιμο γεύμα και στο Πασχαλινό δείπνο.

Η προσφορά περιλαμβάνει: 2 complimentary Spa Jet ανά δωμάτιο στο Spa του ξενοδοχείου.
Στο Δωμάτιο προσφέρεται κατά την άφιξη 1 μπουκάλι κρασί και φρούτα.
Θα λειτουργεί επίσης το Mini Club του ξενοδοχείου χωρίς χρέωση και το οποίο θα δέχεται παιδιά από 3 χρόνων και πάνω
Non refundable έκπτωση -5% για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 11 μέρες πριν την άφιξη (Σε αυτές τις κρατήσεις γίνεται προπληρωμή όλου του ποσού άμεσα με την κράτηση και δεν δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες να ακυρώσουν ή να αλλάξουν την κράτηση. Τις τελευταίες 10 μέρες δεν είναι δυνατή η κράτηση με αυτούς τους όρους)

Για επιπλέον διανυκτέρευση πέραν των 3, ισχύουν οι παρακάτω τιμές μαζί με ημιδιατροφή:
Για διαμονή σε Double Deluxe: 130 € τα δύο άτομα/ χρέωση 10 € για παιδί 6-12 ετών/ χρέωση 25 € για άτομο άνω των 13 ετών
Για διαμονή σε Deluxe Bungalow Sharing Pool: 160 € τα δύο άτομα/ χρέωση 10 € για παιδί 6-12 ετών/ χρέωση 25 € για άτομο άνω των 13 ετών
Για διαμονή σε Superior Bungalow Sharing Pool: 210 € τα δύο άτομα/ χρέωση 10 € για παιδί 6-12 ετών/ χρέωση 25 € για άτομο άνω των 13 ετών
Για διαμονή σε 1 Bedroom Suite first floor: 230 € τα δύο άτομα/ χρέωση 10 € για παιδί 6-12 ετών/ χρέωση 25 € για άτομο άνω των 13 ετών
Για διαμονή στη Villa Private Pool για 4 άτομα: 400 € τα δύο άτομα

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 26230 95999 και στο [email protected] ή πατήστε εδώ