Αξέχαστες Πασχαλινές διακοπές για όλη την οικογένεια

Ζήστε μια αξέχαστη πασχαλινή εμπειρία με την οικογένεια σας στο απόλυτο family resort Thalatta Seaside Hotel Experience, μέλος του διακεκριμένου δικτύου Small Luxury Hotels οf the world, στην βορειοανατολική Εύβοια.

Σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας, την βορειοανατολική Εύβοια, στην παραλία της Αγίας Άννας, το Thalatta Seaside Hotel Experience βρίσκεται ανάμεσα στο πράσινο των πεύκων και το μπλε του Αιγαίου. Το ξενοδοχείο ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία για να υποδεχτεί, εσάς και την οικογένειά σας με ένα οργανωμένο πακέτο διακοπών που συνδυάζει τις παραδόσεις του ελληνικού Πάσχα, την χαλάρωση, πλούσιες δραστηριότητες για τα παιδιά σας και μια μοναδική κρουαζιέρα στις Σποράδες.

Οι λιτές, σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές του ηρεμούν το βλέμμα και το πνεύμα. Διακοσμημένο με μεράκι, λιτές, καθαρές γραμμές και πρωτότυπη σχεδιαστική φιλοσοφία.

Οι απλές φόρμες του ορίζουν το χώρο, ενώνοντας το δάσος με τη θάλασσα, σηματοδοτώντας την αρχή των διακοπών σας.

Ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι, μια τεράστια πισίνα, μια ατελείωτη παραλία, ευάερα εστιατόρια και σαλόνια είναι σχεδιασμένo για να δώσει σε σας και σε αυτούς που αγαπάτε το χώρο που χρειάζεστε για να διασκεδάσετε, να παίξετε, να αναπνεύσετε και να χαλαρώσετε.

Η ομάδα του ξενοδοχείου υπό τη γαστριμαργική μπαγκέτα του chef Χαράλαμπου Φλεβάρη έχει ετοιμάσει ξεχωριστά γευστικά αλλά και θρεπτικά παιδικά μενού και καθημερινό nutritious kids buffet για να είστε σίγουροι για την σωστή διατροφή τους κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Οι κοινές δραστηριότητες για γονείς και παιδιά θα σας δώσουν αυτό τον extra ποιοτικό χρόνο μαζί τους που η καθημερινότητα μας στερεί, γιατί οι διακοπές σας είναι η ιδανική στιγμή να αναπληρώσετε το χρόνο μαζί τους. Επιπλέον τo Τhalatta πρωτοπορεί παρέχοντας για τα παιδιά δικό τους concierge service ενώ και στα δωμάτια θα υπάρχει complimentary kids bar.

Aλλά και για τους γονείς το spa του Thalatta Seaside Hotel είναι η μικρή τους προσωπική ανταμοιβή. Ή το ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο σας. Προγραμματίστε τη θεραπεία που επιθυμείτε μαζί με την κράτησή σας.

Πασχαλινό πακέτο:

Η Πασχαλινή προσφορά από 75 ευρώ / άτομο / διανυκτέρευση περιλαμβάνει:
• Καθημερινά παραδοσιακό πρωινό buffet στο εστιατόριο Asado, καθώς και Δείπνο σε buffet.
• Το Αναστάσιμο Δείπνο του Μεγάλου Σαββάτου με ξεχωριστές και παραδοσιακές γεύσεις.
• Το εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, τηρώντας όλα τα παραδοσιακά έθιμα!
• Ξεχωριστό παιδικό buffet.
• Animation και πολύ παιχνίδι για τα παιδιά.
• Δύο (2) περιποιήσεις στο Life Spa, μία συνεδρία χαλάρωσης σε στρώμα νερού διάρκειας 25ʼ, καθώς και την βασιλική λουτροθεραπεία της Κλεοπάτρας, διάρκειας 25ʼ.
• Μία ημερήσια κρουαζιέρα στα καταγάλανα νερά των Σποράδων
• Εως δύο παιδιά 0-12 ετών διαμένουν δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών τους.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ