Οι Σέρβοι «ψηφίζουν» Ελλάδα για τις διακοπές τους

Οι Σέρβοι «ψηφίζουν» Ελλάδα για τις διακοπές τους

Καταγράφεται αύξηση της προπώλησης πακέτων σύμφωνα με τον ΕΟΤ

H Ελλάδα παραμένει ο αγαπημένος προορισμός των Σέρβων, παρά τον έντονο ανταγωνισμό που δημιουργεί η επανατοποθέτηση της Τουρκίας και της Αιγύπτου στη διεθνή τουριστική αγορά.

Το συμπέρασμα αυτό, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΟΤ, προέκυψε στην 42η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Βελιγραδίου (IFT 2020, 20-23/2/2020). Την προτίμηση των Σέρβων για την Ελλάδα επιβεβαιώνουν αυτή τη φορά και τα στοιχεία για την προπώληση πακέτων, η οποία φέτος ξεκίνησε ήδη από τα τέλη του προηγούμενου έτους, όπως ανέφεραν Σέρβοι τουριστικοί πράκτορες σε εκπροσώπους του ΕΟΤ.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ φέτος φιλοξενήθηκαν 12 συνεκθέτες και συγκεκριμένα το υπουργείο Εσωτερικών –Τομέας Μακεδονίας και Θράκης- οι Περιφέρειες Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδος, Θεσσαλίας, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, καθώς και Πιερία-Ημαθία-Πέλλα, Βόλος-Πήλιο, Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής και Mouzenidis Travel.

Στην 42η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Βελιγραδίου συμμετείχαν περισσότεροι από 880 συνεκθέτες, εκ των οποίων 250 ξένοι από 50 χώρες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...