Πασχαλινές αποδράσεις στον κόσμο !

Οι διακοπές του Πάσχα είναι μια μοναδική ευκαιρία για κοντινές ή μακρινές αποδράσεις.

Το τουριστικό γραφείο Travel Plan σας προτείνει τέσσερις οργανωμένες εκδρομές στο εξωτερικό για να ζήσετε μια διαφορετική πασχαλινή εμπειρία.

Πανόραμα Βιετνάμ

 

Το παραµυθένιο Vietnam σύµφωνα µε τους τοπικούς µύθους γεννήθηκε από τον έρωτα ενός θαλάσσιου δράκου και µιας πανέµορφης νεράιδας που ζούσε στα βουνά. Τα 100 παιδιά τους σκορπίστηκαν, πενήντα από αυτά στα βουνά και τα υπόλοιπα στις θάλασσες «δηµιουργώντας» ένα από τα οµορφότερα σκηνικά που υπάρχει. Σε αυτή την χώρα που βρέχεται σε µήκος 3.444 χιλιοµέτρων από την θάλασσα της Κίνας, είναι λογικό, οι παραλίες της να συµπεριλαµβάνονται στις καλύτερες του κόσµου. Danang, Hue, Hoi An, Nha Trang, Phan Thiet, Mui Ne, Phu Coc και ένας µακρύς κατάλογος παραδεισένιων παραλιών που δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθεί. Ενα τοπίο µε πολλές πτυχές και φοβερές αντιθέσεις. Από την ενδοχώρα µε τα ατελείωτα ριζοχώραφα, τις οµιχλώδεις βουνοκορφές, τις απροσπέλαστες ζούγκλες, τα ορµητικά ποτάµια, µέχρι τις ειδυλλιακές παραλίες µε τα κρυστάλλινα νερά και τα χιλιάδες κοραλλιογενή νησιά, το Βιετνάµ είναι ένας από τους µεγαλύτερους θησαυρούς του πλανήτη µας.

Info
Μην χάσετε: Την κρουαζιέρα στην πλωτή αγορά του Cai Βe. Οι έµποροι που θα δείτε στον ποταµό , εργάζονται αλλά και ζουν σε αυτά τα νερά εδώ και γενεές. Την επίσκεψη στην πόλη Χοι Αν. Το κέντρο της ιστορικής αυτής πόλης διατηρείται σχεδόν ανέπαφο µε τα ίδια µικρά µαγαζιά µε οροφές από παλιά κεραµίδια, παγόδες και πολύχρωµα κτίσµατα. Η Χοι Αν είναι µια όαση εικόνων και είναι ένα ακόµα Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco.

Στην τιμή περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια με την Qatar Airways για Βιετνάμ, Εισιτήρια με Vietnam Airways για τις πτήσης στο εσωτερικό της χώρας, Διαμονή σε 4* και 5* ξενοδοχεία με πρωινό, Ημιδιατροφή όπως αναφέρεται, Μεταφορές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται, Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους, Αρχηγός συνοδός του γραφείου, Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης, Τσάντα travel Plan.
Τιμή: Από 1.240€, 11 ημέρες
Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

Βουκουρέστι

Η πρωτεύουσα της Ρουµανίας, µια από τις 27 πρωτεύουσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης,πλέον, είναι µια δυναµικά αναπτυσσόµενη πόλη και µας προσκαλεί να ανακαλύψουµε τον πολιτιστικό της πλούτο. Το Βουκουρέστι ιδρύθηκε από έναν βοσκό, τον Μπούκουρ, στις πεδιάδες που εκτείνονται ανάµεσα στους πρόποδες των Καρπαθίων και τον Δούναβη. Πρωτεύουσα της χώρας από το 1862, αποτελεί τη µεγαλύτερη και πλουσιότερη πόλη της σύγχρονης Ρουµανίας. Είναι μια σύγχρονη μητρόπολη πεντακοσίων περίπου ετών, με πλούσια ιστορία, έντονο παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Μια πόλη με νεοκλασικά , μεσαιωνικά κτίσματα και επιβλητικές λεωφόρους που γνώρισε τεράστια οικονομική άνθιση και μέχρι την αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δίκαια ονομαζόταν το «μικρό Παρίσι».

Info
Μην χάσετε:
Την ξενάγηση στην πόλη των αντιθέσεων, με τις φαρδιές λεωφόρους, τα εντυπωσιακά μνημεία, τα παλάτια, τα θέατρα, τις όπερες αλλά και τα γιγαντιαία επιβλητικά κτίρια που επιδεικνύουν την επίδραση του καθεστώτος μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Την εκδρομή στην πόλη Σινάϊα, γνωστή και ως «το μαργαριτάρι των Καρπαθίων» και στο μεσαιωνικό Μπρασόβ του 18ου αιώνα, όπου θα δείτε την περίφημη Μαύρη Εκκλησία, την κεντρική πλατεία και το Δημαρχείο. Μην παραλείψετε να προμηθευτείτε μερικά μπουκάλια από τα φημισμένα ντόπια κρασιά Murfatlar και Cotnari.

Στην τιμή περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια, Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, Πρόγευμα καθημερινά, Αναστάσιμο δείπνο, Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχεία, εκδρομές/ξεναγήσεις, Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης και Ταξιδιωτική, Ταξιδιωτική τσάντα Travel Plan, είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους, Έμπειρος συνοδός του γραφείου
Τιμή: Από 465€, 4 ημέρες
Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

Βρυξέλλες-Γάνδη-Μπρυζ-Άμστερνταμ

 

Ιστορία, σύγχρονη τέχνη, µόδα, νυχτερινή ζωή, εκπληκτικό φαγητό. Η πόλη των Βρυξελλών θεωρείται εύκολα πρωτεύουσα της σοκολάτας και της µπίρας, του καφέ και της αρ νουβό, του σουρεάλ και των κόµικ. Οι Βέλγοι έχουν στο κύτταρό τους την τέχνη της καλής ζωής και µια απίστευτη αίσθηση των χαλαρών ρυθµών. Η Grote Markt και ή Grand Place αποτελεί την καρδιά του Βελγίου από το 12ο αιώνα. Τα βράδια η πλατεία φωτίζεται, ενώ σε περίοδο γιορτών η βόλτα γίνεται ακόµη πιο απολαυστική µε ζωντανή µουσική και τα κτίρια να λειτουργούν ως παρατηρητές. Το Βέλγιο πέρα από την τεράστια φήµη των Βρυξελλών έχει πολλά ακόµα να επιδείξει. Μια σηµαντική σειρά ιστορικών πόλεων όπως η Λιέγη, η Μπριζ, το Γκεντ, πόλεις εξαιρετικά όµορφες και πολύ διαφορετικές. Η Μπριζ θεωρείται η Βενετία του Βορρά, µε Μεσαιωνικά κτίρια, πύργους και ένα ιστορικό κέντρο που κατέχει εξέχουσα θέση στη λίστα της Unesco.

Info
Μην χάσετε:
Γνωριμία με την πόλη των Βρυξελλων για να δείτε το Grand Place, τα αξιοθέατα της Ευρώπης σε μινιατούρα 1/12, τα Βασιλικά Παλάτια του Laken και τον ομώνυμο Βασιλικό Ναό και τόσα ακόμα. Την επίσκεψη στην μεσαιωνική πόλη Μπρύζ, μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Την εκδρομή στο Άμστερνταμ για να γνωρίσετε την πόλη με τους «υδάτινους δρόμους» (κανάλια), κάνοντας μια μαγευτική κρουαζιέρα. Οι αποστάσεις μέσα στην πόλη είναι μικρές και προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ποδήλατο για μια πιο αυθεντική εμπειρία.

Στην τιμή περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια, Ξενοδοχείο 4* Διακ. με πρόγευμα καθημερινά, Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού, Εκδρομές-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται, Εισιτήρια για κρουαζιέρα στα κανάλια στο Άμστερνταμ, Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης, Ταξιδιωτική τσάντα Travel Plan, Συνοδός στο τόπο προορισμού
Τιμή: Από 615€, 5 ημέρες
Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

Ρώμη

 

Η Αιώνια πόλη. Η Ρώμη αναμφισβήτητα αποτελεί μία από τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου. Πόλη της τέχνης και της κουλτούρας που γέννησε τα μοναδικά ταλέντα Ντα Βίντσι, Μιχαήλ Άγγελου, Μποτιτσέλι μεταξύ άλλων. Η μητρόπολη µε τις τρεις αιωνιότητες: της ηλιοφάνειας, της ουράνιας αύρας και της µουσικής των αιθέρων, όπως τη χαρακτήρισε ο Πικάσο. Ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο καθώς όλα τα μνημεία βρίσκονται σε άψογη κατάσταση ανάμεσα στα σύγχρονα κτίρια και δρόμους. Το Κολοσσαίο, η Ρωμαϊκή αγορά, η πλατεία του Καπιτωλίου και η πιάτσα Βενέτσια φροντίζουν για αυτό. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Βατικανό, την έδρα της Καθολικής Εκκλησίας και του Πάπα.

Info
Μην χάσετε:
Μια βόλτα στην πόλη τη νύχτα για να δείτε τα φωτισμένα μνημεία που της δίνουν μια άλλη διάσταση. Παραγγείλτε ένα μυρωδάτο καφέ σε κάποιο από τα γραφικά στέκια που μένουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ και απολαύστε τις ιταλικές σπεσιαλιτέ με τη συνοδεία ελαφριών ντόπιων κρασιών. Την επίσκεψη στο μικρότερο κρατίδιο του κόσμου, το Βατικανό, όπου θα επισκεφθείτε τη μεγαλοπρεπή εκκλησία του Άγιου Πέτρου και το παρεκκλήσι του Πάπα Σίξτου Δ’ που είναι ζωγραφισμένο εξ’ ολοκλήρου με τοιχογραφίες μεγάλων καλλιτεχνών της Αναγέννησης, μεταξύ των οποίων ο Μιχαήλ Άγγελος, ο οποίος φιλοτέχνησε την θρυλική οροφή του.

Στην τιμή περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια , Ξενοδοχεία 4*, Πρόγευμα καθημερινά, Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού, Εκδρομές-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται , Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης, Ταξιδιωτική τσάντα Travel Plan, Συνοδός στο τόπο προορισμού
Τιμή: Από 545€, 4 ημέρες
Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ