Οι Πασχαλινές προσφορές των ξενοδοχείων Grecotel

Με εορταστικές προτάσεις απόδρασης, εκπλήξεις και δραστηριότητες, προγράμματα για μικρούς και μεγάλους, τα ξενοδοχεία της Grecotel σας καλούν για να περάσετε αξέχαστα τις ημέρες του Πάσχα.

Απολαύστε την αυθεντική παράδοση στην Κυλλήνη, την Καλαμάτα, το Σούνιο, την Κέρκυρα, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη, την Κω και την Κρήτη επιλέγοντας παραδοσιακά την φιλοξενία που προσφέρουν τα ξενοδοχεία της αλυσίδας.

Πελοπόννησος

Olympia Oasis, All Inclusive - Κυλλήνη

Με την οικογένειά σας ξεκινήστε οδικώς για την Πασχαλινή σας απόδραση στην Κυλλήνη και τσουγκρίστε κόκκινα αυγά σέρνοντας το χορό στα παραδοσιακά γλέντια. Σε μια παραμυθένια αμμουδιά μήκους 2 χλμ. στην ωραιότερη ακτή της Πελοποννήσου το ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλες πισίνες και λουλουδόκηπους, βεράντες στο Ιόνιο, επιβλητικά σαλόνια και εστιατόρια.Ένας κόσμος ανεξάντλητος παιχνιδιού και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Ιδανική λύση για οικογένειες καθώς στην τιμή περιλαμβάνονται όλες πάντα. Ανάσταση θα κάνετε στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων εντός του ξενοδοχείου ενώ την ημέρα της Λαμπρής θα χαρείτε την Ανοιξιάτικη φύση και θα φιλευτείτε τσίπουρο δίπλα στις παραδοσιακές σούβλες.

€ 116 all inclusive Τιμή κατ’ άτομο την ημέρα για 3 διαν/σεις σε δίκλινο
Δωρεάν τα παιδιά έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών
40% έκπτωση στην τιμή δωματίου για την 4η διανυκτέρευση

Mandola Rosa, Suites & Villas – Κυλλήνη

Mandola Rosa σημαίνει «η ροζ αμυγδαλιά», απ’αυτές που ανθίζουν στην Αρχαία Ολυμπία. Μια παραθαλάσσια έπαυλη με την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Σουίτες και βίλες με εσωτερική αυλή, σαλόνι, τραπεζαρία, εσωτερικό και εξωτερικό τζάκι, ιδιωτική πισίνα και κήπο με θέα στο Ιόνιο.

Επισκεφθείτε το πολυτελές Κέντρο Θαλασσοθεραπείας Elixir, 4.500 τ.μ. & αφεθείτε στα χέρια Ινδών θεραπευτών που θα σας μυήσουν σε νέα μονοπάτια εσωτερικής γαλήνης.

€170 Τιμή κατ’άτομο την ημέρα για 3 διαν/σεις σε Mandola Junior Suite θέα θάλασσα
Η τιμή περιλαμβάνει πρωινό σε μπουφέ, το Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα (εξαιρούνται ποτά και ροφήματα).
Δωρεάν τα παιδιά στο δωμάτιο των γονιών
50% έκπτωση στην τιμή δωματίου για την 4η διανυκτέρευση

Filoxenia - Καλαμάτα

Απολαύστε πανδαισία γεύσεων, χαλαρώστε στην πισίνα και το Spa, όσο οι μικροί μπόμπιρες απολαμβάνουν παιχνίδι και ξεγνοιασιά στον παιδότοπο. Την ημέρα της Λαμπρής θα φιλευτείτε τσίπουρο και ούζο στο πατροπαράδοτο γλέντι. Στους καταπράσινους κήπους θα ψήνονται από το πρωί τα παραδοσιακά εδέσματα: κοκορέτσι, κοντοσούβλι και βέβαια οβελίας. Μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα.

Πακέτο 3 διανυκτερεύσεων € 75 Τιμή κατ'άτομο σε Δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή ανά διαν/ση
Η παραπάνω τιμή περιλαμβάνει το Σαρακοστιανό μπουφέ της Μεγ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα (εξαιρούνται ποτά & ροφήματα)
Δωρεάν το 1ο παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών
25% έκπτωση στην τιμή δωματίου για την 4η διαν/ση και για κάθε επιπλέον διαν/ση.

Αττική - Σούνιο

Cape Sounio

Για να ζήσετε την πραγματική μαγεία της παράδοσης, επιλέξτε το Ακρωτήρι του Μύθου μόλις μία ώρα από την Αθήνα! Ανταλλάξτε το φιλί της Αγάπης κάτω από φαντασμαγορικά βεγγαλικά και στο γλέντι της Λαμπρής απολαύστε πανδαισία γεύσεων με ατέλειωτες ποικιλίες και μπουφέδες με καλούδια - όλα από τα χωριά της Κρήτης. Στη νέα Grecoland ανάμεσα στο καταπράσινο δάσος, οι μικροί μπόμπιρες θα απασχοληθούν με απίθανες δραστηριότητες, ατέλειωτο παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις. Όλη η πολυτέλεια του Cape Sounio στη διάθεση σας: εξοχικά μπανγκαλόου, οικογενειακά δωμάτια και βίλες, Spa με Ayurveda, ζωντανή μουσική, εστιατόρια, σπορ και οι μοναδικές στιγμές στο ηλιοβασίλεμα απέναντι από το Ναό του Ποσειδώνα.

Πακέτο 3 διανυκτερεύσεων
€ 88 Τιμή κατ’άτομο σε Bungalow με θέα κήπο ανά διαν/ση
Το παραπάνω πακέτο συμπεριλαμβάνει πρωινό μπουφέ, το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα (εξαιρούνται ποτά & ροφήματα).
Ειδικά διαμορφωμένο παιδικό πρόγραμμα.
Δωρεάν το παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών
10% έκπτωση στην τιμή δωματίου για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 20 Απριλίου.

Κέρκυρα

Corfu Imperial

Το πιο φαντασμαγορικό Πάσχα της Ελλάδας ξετυλίσσεται στα καντούνια της Κέρκυρας. Παλιές λιτανείες, συγκίνηση, ο Αμλέτος από την όπερα του Faccio, τα κανάτια στο Λιστόν, θαμπωμένα φανάρια και η κατάνυξη των Κερκυραίων. Γιορτάστε στο μαγευτικό Corfu Imperial. Χτισμένο σε κατάφυτη ιδιωτική χερσόνησο με δικό του νησάκι, μόλις 10΄ από την πόλη της Κέρκυρας. Εντυπωσιακή συλλογή από πολυτελή δωμάτια, σουίτες, bungalows και βίλες με νοσταλγική ατμόσφαιρα και υπέροχη θέα στη θάλασσα. Στην κουζίνα θα γευτείτε πεντανόστιμη μαγειρίτσα τη Λαμπρή με σπανάκι και μπούκοβο και θα παρακολουθήσετε το ψήσιμο των πασχαλινών αρνιών στην παραλία.

€92 Τιμή κατ’ άτομο σε Δίκλινο δωμάτιο θέα θάλασσα με πρωινό ανά διαν/ση
Δωρεάν τα παιδιά έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών
25% έκπτωση στην τιμή του δωματίου για την 4η και για κάθε επιπλέον διανυκτέρευση

Eva Palace

Στην Κέρκυρα στήνεται το σκηνικό για το πιο ξεχωριστό Πάσχα της Ελλάδας! Ο κατανυκτικός Επιτάφιος, η πρώτη Ανάσταση με τα κανάτια στο Λιστόν, η λαμπρή Ανάσταση με τις φιλαρμονικές. Γιορτάστε με τους αγαπημένους σας, επιλέγοντας το Eva Palace με την πιο συγκλονιστική θέα του νησιού. Επιλέξτε ανάμεσα στα πολυτελή δωμάτια ή τα κερκυραϊκά σπιτάκια κάτω από αιωνόβια πεύκα.

€ 75 Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο δωμάτιο θέα θάλασσα με πρωινό ανά διαν/ση
25% έκπτωση στην τιμή δωματίου για την 4η και κάθε επιπλέον διαν/ση
Το ξενοδοχείο λειτουργεί ως "Couple's Hotel" και για την περίοδο του Πάσχα δεν μπορεί να φιλοξενήσει άτομα κάτω των 18 ετών.

Daphnila Bay Thalasso, All Inclusive

Μοναδικές all inclusive διακοπές για όλη την οικογένεια στα αμφιθεατρικά μπαγκαλόου του Daphnila Bay Thalasso, στα ζεστά χρώματα της Κέρκυρας. Ιδανική λύση για οικογένειες καθώς στην τιμή περιλαμβάνονται τα πάντα. Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε στο Elixir ThalassoSpa με μοναδικά προγράμματα αρωματοθεραπείας από φυσικά αιθέρια έλαια.

€ 85 all inclusive Τιμή κατ’άτομο σε Δίκλινο δωμάτιο θέα θάλασσα ανά διαν/ση
Δωρεάν τα παιδιά έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών.
25% έκπτωση στην τιμή δωματίου για την 4η και κάθε επιπλέον διαν/ση

Κρήτη

Club Marine Palace, All Inclusive

Το φετινό Πάσχα μυηθείτε στη γοητεία της Κρήτης και χαρείτε την άνοιξη στην βενετσιάνικη καστροπολιτεία του Ρεθύμνου! Ζήστε την πολυτέλεια της φύσης στο αγαπημένο all inclusive Club Marine Palace, στο γραφικό χωριό Πάνορμο. Εξωτικές πισίνες με σιντριβάνια, οικογενειακά δωμάτια, bungalow σουίτες μέσα σε λουλουδόκηπους και απίθανο Elixir Thalassospa για στιγμές χαλάρωσης συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για ένα αξέχαστο Πάσχα στη Κρήτη.

€ 84 all inclusive Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο δωμάτιο πλάγια θέα θάλασσα ανά διαν/ση
Δωρεάν τα παιδιά έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών.
25% έκπτωση στην τιμή δωματίου για την 4η και κάθε επιπλέον διαν/ση

Meli Palace, All Inclusive

Λαμπρύνετε τις Άγιες μέρες του Πάσχα επιλέγοντας το οικογενειακό Meli Palace και ζήστε τη μαγεία της παράδοσης ακολουθώντας τα έθιμα του τόπου μας στην ανατολική Κρήτη. Χαρείτε οικογενειακές all inclusive διακοπές, χαλαρώστε στους εξωτικούς κήπους, εξερευνήστε τους γύρω λόφους με mountain bikes και γευθείτε την Κρητική κουζίνα σε εστιατόρια μοναδικής ομορφιάς. Εκτενείς κήποι και παραλία, άνετα οικογενειακά μπάνγκαλοους και παιδότοπος για τα παιδιά υπογράφουν ένα αξέχαστο Πάσχα στη Μεγαλόννησο.

€ 73 all inclusive Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο δωμάτιο πλάγια θέα θάλασσα ανά διαν/ση
Δωρεάν τα παιδιά έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών
25% έκπτωση στην τιμή δωματίου για την 4η και κάθε επιπλέον διαν/ση

Κως

Kos Imperial Thalasso

Απολαύστε τη μαγεία της παράδοσης ακολουθώντας τα έθιμα του τόπου στην ανοιξιάτικη Κω. Ένα εξωτικό ξενοδοχείο µε τεράστιες υδάτινες επιφάνειες & φοινικόδεντρα. Επιλέξτε ανάμεσα στα οικογενειακά δωµάτια και µπανγκαλόους µε ιδιωτική πισίνα πάνω στη θάλασσα, έξι εστιατόρια και µπαρ και το πιο πολυτελές ThalassoSpa για στιγμές απόλαυσης. Οι μικροί φίλοι θα διασκεδάσουν με ανοιξιάτικες ζωγραφιές, ατέλειωτο παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις.

€ 75 Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο πλάγια θέα θάλασσα με ημιδιατροφή ανά διαν/ση
Τις εορτάσιμες ημέρες στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Σαρακοστιανός μπουφές της Μεγ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο και το τραπέζι της Λαμπρής.
Δωρεάν τα παιδιά έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών
25% έκπτωση στην τιμή δωματίου για την 4η και κάθε επιπλέον διαν/ση

Αλεξανδρούπολη

Astir Egnatia Alexandroupolis

Στη γεμάτη εικόνες Θράκη, δίπλα στη θάλασσα, μέσα στο καταπράσινο πευκοδάσος και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης, το πολυτελές Mega Resort Astir*Egnatia Alexandroupolis σας καλωσορίζει σε ένα αυθεντικό Ελληνικό Πάσχα. ‘Δεύτε λάβετε φως’ στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής και τη μέρα της Λαμπρής δοκιμάστε τσίπουρο δίπλα στις παραδοσιακές σούβλες με το αρνί στους κήπους του ξενοδοχείου.Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε στην κλειστή πισίνα, το χαμάμ ή το Jacuzzi του ‘Elixir’ Fitness Club, όσο οι μικροί θα διασκεδάζουν στο mini-club.

€ 70 Τιμή κατ’άτομο την ημέρα για 3 διαν/σεις σε Superior δίκλινο δωμάτιο θέα θάλασσα με ημιδιατροφή
Η παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνει το Σαρακοστιανό μπουφέ της Μεγ.Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο και το τραπέζι της Λαμπρής.
Δωρεάν τα παιδιά έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών
25% έκπτωση στην τιμή δωματίου για την 4η και κάθε επιπλέον διαν/ση

Λάρισα

Larissa Imperial

Γιορτάστε την Άνοιξη με τους αγαπημένους σας στο Larissa Imperial. Μέσα σε μια καταπράσινη έκταση με όμορφα δωμάτια, σουίτες και μπάνγκαλοους δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για το αυθεντικό ελληνικό Πάσχα. Τη μέρα της Λαμπρής χαρείτε την Ανοιξιάτικη φύση και κεραστείτε δίπλα στις παραδοσιακές σούβλες. Θα σύρετε το χορό με τους Σαρακατσαναίους και θα φιλευτείτε τσίπουρο στα καφενεία του Τυρνάβου, της Ελασσόνας και της Αγιάς. Χαλαρώστε στο πολυτελές Elixir Zen Health Club & Spa του ξενοδοχείου, ενώ η τεράστια πισίνα στους κήπους προσφέρεται για τις πρώτες σας βουτιές.

€ 58 Τιμή κατ’άτομο την ημέρα για 3 διαν/σεις σε Bungalow δίκλινο με ημιδιατροφή
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Σαρακοστιανός μπουφέ της Μεγ.Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα, όπως και δωρεάν χρήση εσωτερικής πισίνας, χαμάμ, σάουνας και γυμναστηρίου.
Δωρεάν τα παιδιά έως 6 ετών στο δωμάτιο των γονιών
25% έκπτωση στην τιμή του 2ου δωματίου για οικογένειες
25% έκπτωση στην τιμή δωματίου για την 4η και κάθε επιπλέον διαν/ση

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 7280404 και στο site της Grecotel