Off road Πάσχα!

Μια εναλλακτική πρόταση για τις διακοπές του Πάσχα σας προσφέρει η εταιρεία Off Road Adventures.

Βουνά, ποτάμια, απάτητα σημεία, αδρεναλίνη στα ύψη! Φέτος προορισμός σας θα είναι η ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς. Συνδυάζοντας τη μαγική φύση της περιοχής με τις καλές καιρικές συνθήκες που προσφέρει η άνοιξη θα γνωρίσετε μοναδικά τοπία και εικόνες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Η πανέμορφη πόλη της Καστοριάς με την μαγευτική της λίμνη θα είναι γίνει το ορμητήριο σας.

Κατανυκτικές λειτουργίες σε βυζαντινά ξωκλήσια στην ακτή της λίμνης, γευστικές εμπειρίες στο γραφικό Ντολτσό, την αρχοντική και γραφική παλιά πόλη αλλά και βραδινή διασκέδαση για όσους το επιθυμούν στα φοιτητικά στέκια της λίμνης. Η επίσκεψη στις λίμνες των Πρεσπών περνώντας μέσα από πλινθόκτιστα χωριά, έρημα από την εποχή του εμφυλίου είναι από τα καλύτερα σημεία της εκδρομής.

Στην Μικρή Πρέσπα παρατηρείστε το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου με τα υπολλείματα του ομώνυμου ναού στη μέση του υδροβιότοπου της λίμνης. Το τοπίο είναι μαγευτικό. Ακολουθώντας διαδρομές εκτός δρόμου θα φτάσετε στους γραφικούς Ψαράδες από όπου θα ξεκινήσει η βαρκάδα στην μεγάλη Πρέσπα. Ανάμεσα στα πουλιά της λίμνης φτάνετε στα μικρά νησιά καταφύγιά της με τα κελιά των ασκητών του μεσαίωνα με φανερές ακόμα τις εικονογραφίες στους βράχους. Επόμενος σταθμός το παραδοσιακό Νυμφαίο, δείγμα της τοπικής αρχιτεκτονικής με εμφανείς τις μνήμες του πλούτου που υπήρξε στην περιοχή.

Η διαδρομή μέχρι εκεί περνάει από τον αυχένα του όρους Βίτσι και περιλαμβάνει περιοχές μοναδικής ομαορφιάς μέσα από δάση. Μια επίσκεψη στον Αρκτούρο, το καταφύγιο όχι μόνο της αρκούδας αλλά και άλλων ειδών της άγριας πανίδας είναι επιβεβλημμένη. Πηγαίνοντας στην ακριτική Γράμμουσα επισκευθείτε τις αλπικές δρακόλιμνες των Αρρενών, ένα θέαμα ονειρεμένο. Τα προγράμματα απευθύνονται σε κατόχους αλλά και μη τετρακίνητων οχημάτων, καθώς υπάρχει δυνατότητα ενοικιάσεως αυτοκινήτων, για ήπιες δραστηριότητες, αρχάριους, προχωρημένους και οικογένειες.

Πασχαλινό πακέτο

Περιλαμβάνονται: 4 διαν/σεις σε δίκλινο με πρωινό
Πλήρως εξοπλισμένα οχήματα συνοδείας – υποστήριξης με έμπειρους συνοδούς
Σεμινάρια δρόμου οδήγησης αλλά και χρήσης εξοπλισμού
Παροχή τεχνικής υποστήριξης
Inverter 12v/220 v.a/c 2000 w
Ψυγείο για ευπαθή προϊόντα
Παροχή συσκευής UHF ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ των οχημάτων
Δορυφορικό τηλέφωνο
Φαρμακείο Α΄Βοηθειών
Φάκελος δραστηριότητας που περιλαμβάνει πρόγραμμα, δήλωση συμμετοχής, έντυπο με πληροφορίες και Συμβουλές για εκτός δρόμου οδήγηση
Εφόσον το ζητήσετε, σας παρέχουμε κατάλογο εφοδίων, εξοπλισμού αλλά και έντυπο οδηγιών για ασφαλή διαβίωση και επιβίωση στη φύση

* Ελάχιστη συμμετοχή 8 οχήματα (εκτός των 2-3 οχημάτων συνοδείας)
** Το κόστος / ατομο αφορά 2 ενήλικες/όχημα Τιμή/ατομο σε δίκλινο με πρωινό: 210€ + ΦΠΑ
Συνεπιβάτης σε όχημα της εταιρίας: 150€ + ΦΠΑ (δεν περιλαμβάνει διαμονή/διατροφή)

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ