Η οικογενειακή παραλία στην Αττική που είναι πάντα… λάδι

Η οικογενειακή παραλία στην Αττική που είναι πάντα… λάδι

Αξίζει να μπει στη λίστα σου

Οι παραλίες της Αττικής είναι ιδανικές για όλους τους τύπους των εκδρομέων και όσων θέλουν να απολαύσουν μερικές χαλαρές στιγμές στη θάλασσα χωρίς να φύγουν πολύ μακριά από την Αθήνα. Κάποιες από αυτές είναι πρώτες στις προτιμήσεις των οικογενειών και όχι άδικα. Διαθέτουν ήρεμα και ρηχά νερά και αφράτη άμμο ή βοτσαλάκι για ατελείωτο παιχνίδι. Μια από αυτές τις παραλίες της Αττικής είναι και το Προσήλι.

Η οικογενειακή αμμουδιά που εκτός από ρηχά και καθαρά νερά έχει ακόμη ένα πλεονέκτημα.

Η παραλία Προσήλι βρίσκεται περίπου μια ώρα μακριά από την Αθήνα. Και μόλις φτάσεις εκεί θα διαπιστώσεις ότι πρόκειται για μια από τις πολύ πράσινες παραλίες της Αττικής. Ένα τοπίο μέσα στα δέντρα με πυκνή βλάστηση και δροσερά νερά που συνοδεύεται από ψιλό βοτσαλάκι. Στα συν είναι φυσικά το γεγονός ότι μπορείς να απολαύσεις την δροσιά και την φυσική σκιά των δέντρων. Μπορείς, ωστόσο, να έχεις πάντα μαζί σου την ομπρέλα σου για να την βάλεις όπου θες στην παραλία.

Το σημείο που βρίσκεται η παραλία, κοντά στο Πόρτο Γερμενό επιλέγεται πολύ συχνά από οικογένειες. Εκτός από την κοντινή απόσταση σε σχέση με άλλες παραλίες της Αττικής, σημαντικό είναι ότι η εν λόγω αμμουδιά προστατεύεται από τους βοριάδες. Αυτό την κάνει να έχει πάντα ήρεμα νερά σαν λάδι όπως συνηθίζουμε να λέμε, όπως αναφέρει το exploringgreece.

Οι παραλίες της Αττικής είναι ιδανικές για τις μικρές αποδράσεις που κάνουν το καλοκαίρι να μοιάζει πως διαρκεί περισσότερο.