Μια ταξιδιωτική εμπειρία που μόνο όσοι έχουν 400.000 ευρώ θα ζήσουν

Μια ταξιδιωτική εμπειρία που μόνο όσοι έχουν 400.000 ευρώ θα ζήσουν

Ένα πακέτο διακοπών που αποκαλείται «Want The World»

Το γνωστό καζίνο του Λας Βέγκας, Venetian, μας έδωσε μόλις μια πρόγευση για το τι σημαίνει εξεζητημένη πολυτέλεια με ένα πακέτο διακοπών που αποκαλεί χαρακτηριστικά «Want The World».

Μιλάμε για μια τετραήμερη απόδραση στη Νεβάδα των ΗΠΑ που περιλαμβάνει υπηρεσίες και ανέσεις που ούτε φαντάστηκες ότι χρειάζεσαι ούτε και πίστευες ότι υπάρχουν! Μέχρι τώρα όλα αυτά.

Όλα ξεκινούν με ένα ιδιωτικό τζετ που θα σε μεταφέρει με πολυτέλεια στο Λας Βέγκας, όπου θα σε παραλάβει μια Maybach για να σε φέρει στο κατώφλι του ξενοδοχειακού συγκροτήματος της μικρής Βενετίας της ερήμου.

Ο ιδιωτικός μπάτλερ θα σε περιμένει στην 600 τετραγωνικών προεδρική σουίτα με ένα ποτήρι σαμπάνιας Moët, εισάγοντάς σε σε έναν κόσμο απόλυτης τρυφής που μόνο να ονειρευτούν μπορούν οι περισσότεροι.

Τι παρέχεται στο πακέτο; Μασάζ με διαμάντια, πεντικιούρ με σαμπάνια, ύπνος μέσα σε μεταξωτές πιτζάμες με το μονόγραμμά σου, γεύματα στο δωμάτιο από πολυβραβευμένη σεφ και άλλα τέτοια υπέροχα.

Ο πελάτης θα έρθει σε επαφή με έναν κόσμο υπερβολικής σπατάλης, καθώς ακόμα και τα φαγητά είναι διακοσμημένα με χρυσό, πολύτιμους λίθους και αυτό το διαμαντένιο βραχιόλι των 5,5 καρατίων που στολίζει το μιλκσέικ!

Την ίδια ώρα, ένας επίσης γνωστός φωτογράφος θα απαθανατίσει όλες τις στιγμές που αξίζει να ανέβουν στα social media, δείχνοντας σε όλους τι εξεζητημένο έζησες τελικά στο Venetian Resort Las Vegas.

Το οποίο μετατρέπεται εδώ σε παιδότοπο ενηλίκων, παρέχοντας εμπειρίες όπου καμιά ιδιοτροπία δεν λογίζεται υπερβολική και καμία επιθυμία δεν μένει ανικανοποίητη.

Έπεται πως το κόστος του πακέτου «Want The World» σκαρφαλώνει στις 450.000 δολάρια (402.000 ευρώ)…

Θα βρείτε το πακέτο εδώ