Ο CTO της Adobe Kevin Lynch “μετακομίζει” στην Apple

Ο CTO (Chief Technology Officer) της Adobe Systems, Kevin Lynch ανακοίνωσε τα σχέδια του να παραιτηθεί από την εταιρία λογισμικού, έτσι ώστε να αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου στο τμήμα τεχνολογίας της Apple.

Η επίσημη ανακοίνωση της Adobe αναφέρει εκτός των άλλων πως “ο Kevin Lynch, CTO της Adobe, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία στις 22 Μαρτίου ώστε να αναλάβει νέα θέση στην Apple. Εμείς δε θα ψάξουμε για αντικαταστάτη για τη συγκεκριμένη θέση, τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις της οποίας θα αναλάβει ο CEO της εταιρίας Shantanu Narayen.

Ο Bryan Lamkin, που επέστρεψε πρόσφατα στην Adobe θα αναλάβει να συνδέσει τα τμήματα έρευνας, τεχνολογίας αλλά και την εταιρική ανάπτυξη. Ευχόμαστε στον Kevin ότι καλύτερο σε αυτό το νέο βήμα που κάνει στην καριέρα του”.

Τόσο ο Lynch όσο και η Apple αρνήθηκαν να τοποθετηθούν επί του θέματος, με το δίκτυο CBNC να υποστηρίζει πως ο Lynch θα αναλάβει το ρόλο του αντιπροέδρου στο τμήμα τεχνολογίας της εταιρίας, υπό την καθοδήγηση του Senior Vice President Bob Mansfield.