Η Samsung έχασε ακόμα μία δικαστική μάχη από την Apple

Η Samsung δεν έχει καταφέρει να κερδίσει πολλές από τις δικαστικές της διαμάχες της με την Apple τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα σε πολλές από αυτές της έχουν επιβληθεί πολύ υψηλά πρόστιμα.

Σε αυτή την παράδοση αρνητικών αποτελεσμάτων, έρχεται να προστεθεί και η απόφαση βρετανικού δικαστηρίου, που ισχυρίζεται πως η Apple δεν παραβιάζει κανένα από τα τρία πρότυπα των βασικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Samsung, που σχετίζονται με τη μετάδοση δεδομένων 3G.

Έτσι η Apple είναι ελεύθερη και με τη “βούλα” του δικαστηρίου, να κυκλοφορεί τα iPhones και άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα δίκτυα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν φυσικά δεν υπάρξει κάποια μελλοντική αγωγή.

Η Samsung δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα ασκήσει έφεση ή όχι, αλλά η δεύτερη προσπάθεια ποτέ δεν είναι τόσο επιτυχημένη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ο κατασκευαστής της σειράς Galaxy, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει πολλές από τις υποθέσεις όπου εμπλέκεται, για τη χρήση δικτύων 3G.

Εμείς απλά θα θέλαμε να τελειώσουν αυτές οι διαμάχες και να συγκεντρωθούν οι εταιρίες σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν, να βελτιώνουν την καθημερινότητά μας.