Ανοίγοντας υποδοχή ακουστικών με τρυπάνι στο iPhone 7!

Όπως το λανσάρισμα κάθε νέας συσκευής, έτσι και η παρουσίαση του iPhone 7 συνοδεύτηκε από όλη την απαραίτητη δημοσιότητα

Όπως το λανσάρισμα κάθε νέας συσκευής, έτσι και η παρουσίαση του iPhone 7 συνοδεύτηκε από όλη την απαραίτητη δημοσιότητα και την ανυπομονησία όσων λατρεύουν κάθε προϊόν της Apple.

Αυτή τη φορά ωστόσο η κριτική επικεντρώθηκε στην απουσία υποδοχής για ακουστικά, κίνηση που πολλοί χαρακτήρισαν «αυτοκτονία» της Apple- αν και πολλοί από τους επικριτές του είναι πολύ πιθανό να στήθηκαν στην ουρά για να αποκτήσουν το τηλέφωνο- και χωρίς την υποδοχή για ακουστικά.

Στη δυσαρέσκεια αυτή βρήκε χώρο ένας άνδρας που ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο- το οποίο έχουν ήδη δει πάνω από 14 εκατ. άνθρωποι- που φαίνεται να ανοίγει… υποδοχή για ακουστικά με τρυπάνι - καθώς υποτίθεται ότι υπήρχε μυστική υποδοχή από κάτω! Το ότι πρόκειται για αστείο είναι τόσο προφανές που δεν φαντάζεται κανείς πως χρειάζεται να το εξηγήσει. Αλλά τελικά ίσως χρειαζόταν γιατί κάποιοι από τους κατόχους iPhone 7 δεν το κατάλαβαν και επιχείρησαν να τον μιμηθούν με όχι καλή κατάληξη, προφανώς.

«Το δοκίμασα και το αποτέλεσμα ήταν καταστροφή, έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου βλέποντας αυτό το βίντεο», έγραψε κάποιος σχολιαστής που προφανώς πήρε το βίντεο πολύ στα σοβαρά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...