Γιατί να μην αγοράζετε iPhone χωρίς εργοστασιακή εγγύηση

Την προσοχή του καταναλωτικού κοινού εφιστά η Info Quest Technologies, πιστοποιημένη από το 2009 ως Apple Authorised Service Partner, σχετικά με προϊόντα που φέρουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των προϊόντων Apple, χωρίς, ωστόσο, να συνοδεύονται από την κατασκευαστική εγγύηση της εταιρείας, με στόχο να παραπλανήσουν το καταναλωτικό κοινό ως προς την αυθεντικότητα και την προέλευση του προϊόντος και των συστατικών του.

Συγκεκριμένα, η Info Quest Technologies, λαμβάνοντας υπόψη αιτήματα ενδιαφερομένων το τελευταίο χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε ότι, ακολουθώντας τις οδηγίες της Apple, δεν εξυπηρετεί στο Service προϊόντα Apple iPhone, τα οποία δεν φέρουν την κατασκευαστική εγγύηση της Apple.

Η εταιρεία διευκρινίζει, επίσης, τα εξής: «Προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρανόηση ή δυσαρέσκεια κάποιων πελατών, καλούμε τους καταναλωτές, πριν την οποιαδήποτε αγορά τους, να ενημερώνονται για την αυθεντικότητα και επακριβώς για τους όρους που διέπουν την εγγύηση του προϊόντος, ότι όντως η εγγύηση είναι της Apple και όχι κάποιου τρίτου.

Με 35 χρόνια εμπειρίας στην παροχή Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης, η Info Quest Technologies αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επισκευαστικά κέντρα εξοπλισμού πληροφορικής, με περισσότερες από 1.000.000 επιτυχείς επισκευές κατά την τελευταία δεκαετία, καθώς και πλήθος διακρίσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την ποιότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα απόκρισης των τεχνικών υπηρεσιών. Επιπλέον, είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχουν εμπιστευθεί, εκτός από την Apple και οι υπόλοιποι μεγάλοι κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας και λειτουργεί ως εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής για τα προϊόντα τους.

Η εταιρεία έχει διαμορφώσει πρότυπους χώρους επισκευών, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές των διεθνών service centers, διαθέτει εξουσιοδοτημένους τεχνικούς, που εκπαιδεύονται συστηματικά και χρησιμοποιεί μόνο γνήσια ανταλλακτικά, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα, για κάθε επισκευή που αναλαμβάνει. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά το Service των προϊόντων Apple, αξίζει να σημειωθεί ότι συστηματικά διακρίνεται μεταξύ των Apple Authorised Service Partners πανευρωπαϊκά και εξυπηρετεί περισσότερο από το 50% του συνολικού όγκου των προϊόντων Apple που απαιτούν Service στην Ελλάδα».