Χάνει το κεντρικό του πλήκτρο το iPhone 7;

To κεντρικό πλήκτρο λειτουργίας, το οποίο αποτελεί τμήμα του σχεδιασμού της Apple, μπορεί να μην υπάρχει για πάντα σε αυτή τη θέση. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τις διαρροές που προέρχονται από ξενόγλωσσα μέσα ενημέρωσης, δεν αποκλείεται το υπάρχον πλήκτρο να αντικατασταθεί με έναν αισθητήρα, ο οποίος θα βρίσκεται πάνω στην οθόνη.

Σύμφωνα με το Digitimes, η νέα συσκευή της Apple, η οποία θα κυκλοφορήσει, δεν αποκλείεται σε μία προσπάθεια να είναι λεπτότερη, να... χάσει το κεντρικό πλήκτρο λειτουργίας.

Όπως αναφέρεται μάλιστα θα πρόκειται για έναν αισθητήρα, ο οποίος θα λειτουργεί με την αφή, αναγνωρίζοντας το δαχτυλικό αποτύπωμα του χρήστη. Η συγκεκριμένη εκδοχή δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνονται αναφορές σχετικά.

Το πιθανότερο είναι ότι η Apple θα εφαρμόσει αρκετές καινοτομίες με την κυκλοφορία του iPhone 6s, το οποίο θα βγει σε μερικούς μήνες στην αγορά. Ωστόσο το πλήκτρο δεν θα εξαφανιστεί για την ώρα όπως όλα δείχνου, κάτι που αναμένεται να γίνει τελικά με το αμέσως επόμενο μοντέλο της iPhone 7s.