Στις 31 Οκτωβρίου έρχονται στην Ελλάδα τα νέα iPhone

Σε 36 ακόμα χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, θα κυκλοφορήσουν τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus μέσα στον Οκτώβριο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Apple Insider.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Apple Insider, στις 17 Οκτωβρίου τα νέα iPhones θα κάνουν την εμφάνισή τους στην Ινδία, την Κίνα και το Μονακό. Σειρά παίρνει στις 23 Οκτωβρίου το Ισραήλ και στις 24 Οκτωβρίου η Τσεχία, οι Γαλλικές Δυτικές Ινδίες, η Γροιλανδία, η Μάλτα, η Πολωνία, η Ρεϊνιόν και η Νότια Αφρική.

Στις 30 Οκτωβρίου τα νέα iPhones θα φτάσουν στο Μπαχρέιν και το Κουβέιτ, ενώ μέχρι την τελευταία μέρα του μήνα θα πρέπει να περιμένουν οι fans της Apple στην Ελλάδα, όπως και στην Αλβανία, τη Βοσνία, την Κροατία, την Εσθονία, το Γκουάμ, την Ουγγαρία, την Ισλανδία, το Κόσοβο, τη Λετονία, τη Λιθουανία, το Μακάου, τα Σκόπια, το Μεξικό, τη Μολδαβία, το Μαυροβούνιο, τη Σερβία, τη Νότια Κορέα, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, την Ουκρανία και την Ταϊλάνδη.

Έτσι, στο τέλος του μήνα τα νέα “μωρά” της Apple θα βρίσκονται σε 69 χώρες ανά τον κόσμο, ενώ μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να προστεθούν ακόμα 46 χώρες.