Νέα έκδοση του iPad ετοιμάζει η Apple

Όλοι περιμένουμε αύριο την επίσημη παρουσίαση του iPad Mini από την Apple, στην οποία ήδη γνωρίζουμε πως μαζί με το νέο tablet 7.85 ιντσών, θα παρουσιαστούν τουλάχιστον δυο ακόμα προϊόντα. Συγκεκριμένα, μια μικρότερη έκδοση του MacBook Pro με οθόνη Retina στις 13 ίντσες καθώς και οι νέες εκδόσεις των Mac Mini και iMac.

Πηγές του 9to5Mac αποκαλύπτουν όμως πως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας, η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια ελαφρώς ανανεωμένη έκδοση του iPad, ώστε να «συμβαδίζει» τεχνολογικά με το iPhone 5.

Tο νέο μοντέλο αναμένεται να αποτελεί μια μικρή αναβάθμιση του παλιού, με μοναδικές διαφορές την χρήση του νέου, μικρότερου, Lightning connector καθώς και την υποστήριξη δικτύων LTE για την 3G έκδοση της συσκευής.

Με αυτόν τον τρόπο η Apple ελπίζει να προσελκύσει κυρίως όσους καταναλωτές ενδιαφέρονται να αγοράσουν tablet με αυτά τα χαρακτηριστικά χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους (ίσως και παραπάνω) για την παρουσίαση και κυκλοφορία του iPad 4.   

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η τιμή αλλά και οι εκδόσεις της νέας συσκευής θα είναι ακριβώς οι ίδιες με το προηγούμενο iPad. Θα κυκλοφορήσει με χωρητικότητα 16GB, 32GB και 64GB με τιμές 499, 599 και 699 δολάρια για την έκδοση WiFi και 629, 729 και 829 δολάρια για την έκδοση LTE.