Τα νέα iphone, που ετοιμάζει η Apple για το 2014

Ακόμα δεν προλάβαμε να συνηθίσουμε τα νέα iPhone 5S και 5C, και ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για τα επόμενα iPhones, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2014 !

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Bloomberg, η Apple μελετά δύο νέα μεγέθη για το iPhone, στις 4,7 ίντσες και τις 5,5 ίντσες, “υποκύπτοντας” στη μόδα των μεγάλων οθονών.

Και αν η φήμη για μεγαλύτερα σε μέγεθος iPhones δεν είναι καινούργια, δύο άλλα στοιχεία, που - σύμφωνα με το Bloomberg - θα διαθέτουν τα επόμενα “μωρά” της Apple, παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον : Η κυρτή οθόνη και οι αισθητήρες αφής, που θα αντιδρούν διαφορετικά, ανάλογα με το μέγεθος της ασκούμενης πίεσης.

Μάλιστα, η οθόνη, που φέρεται να σχεδιάζει η Apple, δεν είναι κυρτή σε όλη της την επιφάνεια, αλλά μόνο στο κάτω μέρος, κάτι που φαίνεται να έχει περισσότερο στυλιστικό παρά πρακτικό χαρακτήρα.

Από την άλλη, οι αισθητήρες πίεσης θα μπορούσαν να έχουν εφαρμογή στα παιχνίδια, καθώς θα επέτρεπαν στην οθόνη να αναγνωρίζει και να ξεχωρίζει τα απαλά αγγίγματα από τα δυνατότερα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, τα μεγάλα σε μέγεθος iPhones με τις κυρτές οθόνες θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο μισό του 2014, ενώ οι νέοι αισθητήρες αφής μάλλον πηγαίνουν για το 2015.