iPhone 5 vs. HTC One: Ποιο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες;

Αδιαμφισβήτητα τόσο το iPhone 5 όσο και το HTC One αποτελούν δύο από τις καλύτερες επιλογές αυτήν την στιγμή στην αγορά των smartphone. Το iMore.com θέλησε να παρουσιάσει ένα συγκριτικό τεστ για ένα από τα χαρακτηριστικά τους που οι περισσότεροι από εμάς θα θέλανε να γνωρίζουνε πριν πάρουν την απόφαση για την αγορά του ενός ή του άλλου.

Το συγκριτικό τεστ μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα στην λήψη φωτογραφιών τόσο σε κανονικές συνθήκες όσο και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το iPhone 5 έχει μια 8MP κάμερα με  f/2.5 και έναν 1/3.2-inch αισθητήρα με το μέγεθος κάθε pixel στην φωτογραφία να φτάνει τα 1.4 micrometers. Το HTC One έχει 4MP κάμερα με  f/2.0 και έναν 1/3.2-inch αισθητήρα με το μέγεθος κάθε pixel στην φωτογραφία να φτάνει τα 2 micrometers.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το iPhone 5 βγαίνει νικητής στην λήψη φωτογραφιών υπό κανονικές συνθήκες μιας και η ποιότητα των φωτογραφιών είναι κατά πολύ ανώτερη του HTC One. Από την άλλη όμως στις περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού το HTC One έρχεται πρώτο μιας και παρουσιάζει πιο φωτεινές εικόνες σε σχέση με το iPhone 5.

Πηγή: greekapplenews.gr