Η Apple ξεκίνησε να επιδιορθώνει τους χάρτες της

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Tim Cook είχε απολογηθεί για την κατάσταση που επικρατούσε στους χάρτες της Apple και είχε υποσχεθεί πως η εταιρεία του θα τους βελτιώσει σύντομα.

Φαίνεται πως η Apple δεν έχασε καθόλου χρόνο και ήδη κάνει την υπόσχεση της πραγματικότητα. Αρκετά μέλη του MacRumors ήδη αναφέρουν πως έχει βελτιωθεί η εμφάνιση αρκετών σημαντικών τοποθεσιών. Οι βελτιώσεις έχουν προς το παρόν αναφερθεί στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο στο Λος Άντζελες και στις πόλεις της Χονολουλού, της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου.

 

Οι χρήστες του MacRumors και του AppleInsider μάλιστα δημοσίευσαν ακόμα και φωτογραφίες που δείχνουν την βελτίωση που έχει υποστεί το Liberty Island, το οποίο τώρα εμφανίζεται με την βλάστηση, τα κτίρια και το άγαλμα της ελευθερίας σε 3D, ενώ η γέφυρα του Manhattan στην Νέα Υόρκη δεν εμφανίζεται πια «λιωμένη».

Οι βελτιώσεις αυτές αποτελούν ένα μεγάλο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση για την Apple η οποία, με το απόθεμα χρημάτων που διαθέτει είναι πιθανό να φτάσει στο επίπεδο των Google Maps πολύ πιο γρήγορα από τα 7 χρόνια που έκαναν οι χάρτες της Google για να τελειοποιηθούν.

Σχετικά Tags
Apple