Η Microsoft φέρνει το Wordament στο iPhone

Το Wordament ξεκίνησε σαν παιχνίδι για τις Windows Phone συσκευές και σύντομα συγχρονίστηκε με την πλατφόρμα του Xbox και τα γνωστά Achievements. Η Microsoft πλέον, το κάνει διαθέσιμο και στο iPhone, με το παιχνίδι να γίνεται το πρώτο που "επιβραβεύει" με Live Achievements και τους χρήστες iOS.

Πρόκειται για ένα ένα παιχνίδι λέξεων που σκοπός είναι να βρει ο παίκτης όσες περισσότερες λέξεις μπορεί μέσα σε δύο λεπτά. Μετά την κυκλοφορία του στο iPhone γίνεται το πρώτο παιχνίδι που δίνει τη δυνατότητα να συναγωνιστούν παίκτες από διαφορετικές πλατφόρμες λειτουργικού.

Όπως και στις άλλες εφαρμογές της εταιρίας, θα πρέπει απλά να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στη Microsoft και το παιχνίδι θα πάρει κατευθείαν τις απαραίτητες πληροφορίες από το gamertag σας (προφίλ παιχνιδιών).

Κατά καιρούς, η Microsoft έχει κυκλοφορήσει πολλά παιχνίδια για άλλα λειτουργικά, όπως τα Kinectimals και Halo Waypoint, όμως είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να ενώσει τους παίκτες που προέρχονται από διαφορετικές πλατφόρμες και να τους δώσει τη δυνατότητα να συναγωνιστούν μεταξύ τους. Ίσως στο μάλλον δούμε και άλλα παιχνίδια της Microsoft να ακολουθούν αυτό το δρόμο.