Βραβείο Emmy για την Apple

Μετά τις πολλές διακρίσεις, που κατά καιρούς έχει λάβει η Apple, βραβεύτηκε στην αίθουσα Bellagio στο Las Vegas, στα πλαίσια της διεθνής έκθεσης CES 2013, και με το βραβείο “Eco-system for Real Time Presentation of TV Content to Mobile Devices without the use of Specialized Television Hardware”.

Η απονομή έγινε σε ειδική εκδήλωση και αν και δεν είναι σαφές τι αντιπροσωπεύει ο μακροσκελής τίτλος, είναι μέρος των “Technology and Engineering Emmy”.

Η συγκεκριμένη διάκριση, απονέμεται σε ανθρώπους, εταιρίες ή οργανισμούς τεχνολογίας και επιστήμης που είναι πρωτοπόροι “σε θέματα τεχνολογίας που έχουν να κάνουν είτε με σημαντικές βελτιώσεις σε υπάρχουσες μεθόδους είτε με καινοτομίες που αφορούν τη μετάδοση, ηχογράφηση και αποδοχή της τηλεόρασης”.

Είναι γεγονός, πως η Apple τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει τα μέγιστα στους παραπάνω τομείς, με τεχνολογίες όπως το Siri και γενικότερα τις συσκευές της και το λογισμικό της. Απόδειξη αποτελεί η αποδοχή του καταναλωτικού κοινού και φυσικά τα στατιστικά στοιχεία των πωλήσεων της.