Η LG ξεκίνησε την παγκόσμια κυκλοφορία του Optimus L5II

Η LG ξεκίνησε τη διάθεση του νέου Optimus L5II στη Βραζιλία, που ακολουθείται από την κυκλοφορία της νέας συσκευές σε χώρες της Νοτίου και Κεντρικής Αμερικής, της Ευρώπης, της Ρωσίας, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Το νέο smartphone που παρουσιάστηκε στο συνέδριο MWC 2013 της Βαρκελώνης, θα αποτελέσει την πρόταση της κορεατικής εταιρίας για τη μεσαία κατηγορία και είναι σχεδιασμένο για εκείνους που θεωρούν πως τα Optimus G και Optimus G Pro είτε είναι πολύ μεγάλα σε μέγεθος είτε πολύ ακριβά.

Το Optimus L5II διαθέτει οθόνη WVGA 4.0 ιντσών, μονοπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στο 1GHz, 512MB μνήμης RAM, 4GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 5 megapixel, μπαταρία 1700mAh και λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα, μαύρο, λευκό, ροζ και ασημί, ενώ θα διαθέτει επίσης μερικές βελτιώσεις τηςLG, όπως το Safety Care που θα επιτρέπει τη γρήγορη επικοινωνία με προεπιλεγμένα άτομα σε περίπτωση ανάγκης.

Τέλος, θα υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία singleSIM και μία dualSIM, με την τιμολόγησή τους να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί για κάθε επιμέρους αγορά.