H σειρά LG Optimus L II ετοιμάζεται για την MWC 2013

Η LG ήδη φαίνεται πως έχει ετοιμάσει τα σχεδία της για το 2013 και είναι έτοιμη να μας τα παρουσιάσει στην επερχόμενη έκθεση κινητών τηλεφώνων MWC 2013. Η νέα σειρά Optimus L II, λοιπόν, έρχεται για να επαναλάβει την περυσινή επιτυχία της εταιρίας, καλύπτοντας μεγάλη γκάμα επιλογών για τους καταναλωτές.

Η νέα σειρά θα διαθέτει τρία μοντέλα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, με τις ονομασίες LG Optimus L3 II, L5 II και L7 II,με τις διαφορές τους να εστιάζονται κυρίως στο μέγεθος της οθόνης και σε μερικά άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Optimus L3 II θα διαθέτει οθόνη 3,2 ιντσών, επεξεργαστή με χρονισμό στο 1GHz, 4GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 5megapixel και λειτουργικό Android χωρίς ωστόσο να έχει γνωστή η έκδοση του συστήματος. Από την άλλη το Optimus L5 II θα έχει οθόνη 4 ιντσών, επεξεργαστή τον Cortex A9 με χρονισμό επίσης στο 1GHz και λειτουργικό Android 4.1.2 Jelly Bean.

Τέλος το Optimus L7 II, που θα είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος συσκευή, θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 4,7 ιντσών, τον επεξεργαστή MSM8225 της Qualcomm με χρονισμό 1GHz, 768MB μνήμης RAM, κάμερα 8 megapixel και λειτουργικό επίσηςAndroid 4.1.2 Jelly Bean.

Από τα χαρακτηριστικά των παραπάνω συσκευών, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για προτάσεις της “μεσαίας”' κατηγορίας, που σίγουρα θα συνοδευτούν από προσιτές τιμές. Περισσότερες λεπτομέρειες όμως για την τιμολόγηση και την ημερομηνία κυκλοφορίας τους, θα μάθουμε σε λίγες μέρες στην MWC 2013.

Σχετικά Tags
LG