Διέρρευσαν πληροφορίες για το νέο LG Optimus G Pro

Μετά την μεγάλη επιτυχία του LG Optimus G, που αποτέλεσε πολύ αξιόλογη εναλλακτική πρόταση του Nexus 4, μία ανώνυμη πηγή, αποκάλυψε στο τεχνολογικό site Engadget, μία φωτογραφία που δείχνει πως η LG σκοπεύει να δημιουργήσει το Optimus G Pro.
 

Η νέα συσκευή, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm SnapDragon S4 Pro APQ8064 με χρονισμό στα 1,7 GHz, 2GB μνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, κεραία LTE για ταχύτητες 4G και μπαταρία 3.000mAh που θα τροφοδοτεί το Optimus G Pro με αρκετές ώρες αυτονομίας.

Σε μία άλλη φήμη που διέρρευσε από το Blog of Mobile, αναφέρονται οι διαστάσεις της νέας συσκευής που θα είναι 139mm x 70mm x 10.1mm και θα ζυγίζει 160 γραμμάρια. Επίσης, εικάζεται ότι θα είναι βασισμένο στο λειτουργικό της Google, Android 4.1.2 Jelly Bean, ενώ η κάμερα του θα είναι 13 megapixel.

Με δεδομένο, πως οι φήμες για την LG συχνά επιβεβαιώνονται, καθώς επίσης και το γεγονός πως τα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν είναι λεπτομερέστατα και καθόλου υπερβολικά, είναι πιθανό να δούμε τη νέα συσκευή πολύ σύντομα, ίσως ακόμα και στην MWC 2013.