Τρεις νέες συσκευές ετοιμάζει η LG

Με την έκθεση CES 2013 να πλησιάζει, όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως το δημοσιότητας. Πρόσφατες φήμες, κάνουν λόγο για τρεις νέες κινητές συσκευές από την κορεάτικη εταιρία LG. ΄Ενα smartphone με οθόνη 4,7 ιντσών, ένα “phablet” με οθόνη 5,5 ιντσών και ένα tablet με οθόνη 7 ιντσών.

Το σημείο στο οποίο έχει εστιάσει η LG για το νέο smartphone της, θα είναι οι διαστάσεις του, καθώς και το πλαίσιο που θα υπάρχει γύρω από την οθόνη, με τις φήμες να λένε πως θα είναι μικρότερο σε πάχος από ένα χιλιοστό.

Για το “phablet” εκτός του μεγέθους της οθόνης, δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες, όμως πολλοί πιστεύουν ότι θα ονομάζεται Optimus G2 και θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της εταιρίας και βασικό ανταγωνιστή του Samsung Galaxy Note II καθώς και άλλων συσκευών αυτής της κατηγορίας.

Τέλος, οι φήμες αναφέρουν και την κυκλοφορία ενός νέου tablet, με οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 και πυκνότητας 324ppi. Αν επαληθευτούν οι φήμες, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία άκρως ανταγωνιστική ταμπλέτα, με την LG να μπαίνει δυναμικάκαι σε αυτήν την αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες και φυσικά επίσημες, θα μάθουμε σε λίγες ημέρες όταν διεξαχθεί η CES.