Πιθανή διαρροή του χειριστηρίου του Playstation 4

Λιγότερο από μία εβδομάδα απέμεινε για να μάθουμε τι θέλει να πας παρουσιάσει η Sony γα την νέα κονσόλα της, Playstation 4. Να θυμίζουμε πως σε διαφημιστικό βίντεο, η εταιρία μας είχε προσκαλέσει στις 20 Φεβρουαρίου “να δούμε το μέλλον” της νέας κονσόλας.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μία φωτογραφία, από την ιστοσελίδα Kotaku, που δείχνει ένα χειριστήριο, που θυμίζει τα παλαιότερα DualShock της Sony. Ενώ σχεδιαστικά έχει πολλές ομοιότητες με τα παλιά χειριστήρια, είναι εμφανείς οι νέες προσθήκες, που έχουν να κάνουν με μία οθόνη αφής στο κέντρο του και μία φωτιζόμενη, μπλε, επιφάνεια στο επάνω μέρος.

Οι πληροφορίες υποστηρίζουν πως, η φωτιζόμενη επιφάνεια θα δίνει τη δυνατότητα στο νέο χειριστήριο να έχει τη λειτουργία Playstation Move, ενώ η οθόνη αφής θα δίνει πολλές νέες επιλογές ελέγχου της κονσόλας.

Σίγουρα, ακόμα και αν αληθεύουν οι φήμες, πρόκειται για ένα χειριστήριο που ακόμα είναι στάδιο εξέλιξης, οπότε είναι πολύ πιθανόν να διαφέρει αρκετά από την τελική του έκδοση, ωστόσο μας δείχνει ξεκάθαρα την κατεύθυνση στην οποία κινείται η εταιρία, θέλοντας να συνδυάσει την εργονομία με τη λειτουργικότητα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...