Οι φήμες για το Playstation 4 συνεχίζονται

Η Sony φαίνεται πως τάραξε τα νερά, με το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες για εκδήλωση για τις 20 Φεβρουαρίου. Ήδη πολλοί πιστεύουν πως θα είναι η ημερομηνία που θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της η νέα γενιά της πετυχημένης παιχνιδοκονσόλας.
 
Μάλιστα, οι τελευταίες φήμες, που κάνουν λόγο για την παρουσίαση δύο νέων τίτλων παιχνιδιών, αυξάνουν τις πιθανότητες να δούμε το Playstation 4 στα τέλη του μήνα. Οι νέοι τίτλοι θα είναι δημιουργήματα των εταιριών Guerilla Games και Evolution Studios.
 
Η πρώτη, είναι η εταιρία που ευθύνεται για τη δημιουργία του δημοφιλούς τίτλου Killzone, που αποτέλεσε σήμα κατατεθέν του Playstation , ενώ η δεύτερη απαρτίζεται από μέλη των εταιριών Bizarre Creations και Studio Liverpool που έχουν να επιδείξουν τα Project Gotham Racing και Wipeout αντίστοιχα.
 
Οι πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο για έναν πολύ “δυνατό” FPS τίτλο και έναν Racing, που μάλλον θα είναι οι κύριοι ανταγωνιστές των Halo και Forza του μεγάλου αντιπάλου της, που ακούει στο όνομα Xbox.
 
Όλα αυτά ακούγονται πολύ αισιόδοξα και σίγουρα χαροποιούν τον κάθε gamer, όμως μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την εγκυρότητά τους.