Επίσημη αναφορά της Sony στο PlayStation 4

Με τη διάθεση προσκλήσεων σε κοινό και δημοσιογράφους, η Sony ανακοίνωσε και επίσημα την εκδήλωση “Destination PlayStation”, με την υπόσχεση για περισσότερη δράση στον τομέα των παιχνιδιών από ότι ακόμα οι ίδιοι οι χρήστες θα περίμεναν.

Η εκδήλωση θα είναι προσανατολισμένη, κατά κύριο λόγο, στα παιχνίδια αλλά πολλές αναφορές θα γίνουν και σε άλλες κυκλοφορίες που ετοιμάζει η Sony για το 2013. Είναι λογικό, πολλοί να πιστεύουν ότι στην έκθεση θα γίνει η πρώτη επίσημη αναφορά στην νέα παιχνιδοκονσόλα της εταιρίας, PS4, με τη διάθεση της προς το παρόν να υπολογίζεται, από παλαιότερες αναφορές, για το 2014.

Η Destination PlayStation θα λάβει μέρος στις 25 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 του ίδιου μήνα στο Scottsdale τηε Αριζόνα και σίγουρα αυτό το τετραήμερο η εταιρία θα μας ανακοινώσει τα πλάνα της για το μέλλον στον τομέα του “gaming”.

Με φήμες και διαρροές για νέες σειρές τηλεοράσεων και κινητών τηλεφώνων και με πολλές αναφορές να κάνουν λόγο για την εξέλιξη της νέας παιχνιδοκονσόλας, η συγκεκριμένη εκδήλωση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το σύνολο της τεχνολογικής κοινότητας.