Πριν από εσάς για εσάς: Σύγκριση όλων των iPhone σε ένα βίντεο

Όλες οι συσκευές iPhone, από το πρώτο του 2007 μέχρι το τελευταίο που μόλις κυκλοφόρησε, στο μικροσκόπιο του EverythingApplePro

Η κυκλοφορία κάθε νέου iPhone προκαλεί ένα ντελίριο παγκόσμιου ενθουσιασμού στους φανατικούς λάτρεις της Apple. Μέσα σε αυτό το κλίμα, το δημοφιλές κανάλι του YouTube, EverythingApplePro, δεν χάνει ευκαιρία να παρουσιάσει όλη τη σειρά smartphone της Apple.

Όλες οι συσκευές iPhone, από το πρώτο του 2007 μέχρι το τελευταίο που μόλις κυκλοφόρησε, παρατάσσονται σε μια σειρά, προκειμένου οι θεατές να διαπιστώσουν πόσο γρήγορα «τρέχει» το κάθε μοντέλο.

Στο τελευταίο βίντεο του καναλιού, με αφορμή την κυκλοφορία του iPhone 7 και 7 Plus, στον… πάγκο μπαίνουν οι εξής συσκευές: 2G, 3G, 3Gs, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus και φυσικά 7 και 7 Plus.

Τα μοντέλα δοκιμάζονται ως προς το χρόνο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης, το χρόνο ενεργοποίησης της κάμερας, τη μέγιστη θερμοκρασία που ανεβάζουν, την ταχύτητα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος (στα νεότερα μοντέλα), κ.α.

Παρακαλούμε περιμένετε ...