“Χαμηλή μπαταρία” για το iOS

Η Apple πρόσφατα αναβάθμισε το iOS στην έκδοση 6.0.2 για τις συσκευές iPhone 5 και iPad mini, προσπαθώντας έτσι να δώσει λύση στα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στη λειτουργία του WiFi.

Πολλοί χρήστες, που εγκατέστησαν την τελευταία αναβάθμιση λειτουργικού, έκαναν αναφορά για αισθητά μειωμένη απόδοση της μπαταρίας. Η πρώτη αναφορά έγινε στην ιστοσελίδα που ασχολείται με νέα της Apple, TiDBITS, ενώ αργότερα πολλά παράπονα και σχόλια αναρτήθηκαν και στο επίσημο φόρουμ της εταιρίας.

Μετά το άκουσμα της είδησης, πολλοί αποδίδουν τα προβλήματα με τις αποφορτίσεις, στο τρόπο που προσπάθησε να λύσει η Apple το θέμα με τις αποσυνδέσεις του WiFi. Πιο συγκεκριμένα ένας χρήστης τονίζει “οι υποθέσεις μας, βασισμένες σε μερικές δοκιμές κάναμε, είναι πως το πρόβλημα σχετίζεται με τις αλλαγές στη λειτουργία του WiFi.”. Με άλλους να ζητούν από την εταιρία κυκλοφορήσει γρήγορα νέα αναβάθμιση που να λύνει το πρόβλημα.

Να τονίσουμε εδώ ότι δεν παρατηρήθηκε σε όλους το πρόβλημα της αυτονομίας, από ότι φαίνεται υπάρχουν και συσκευές που έμειναν ανεπηρέαστες.