Το νέο iphone 6 – Αποκάλυψη στις 9 Σεπτεμβρίου

Το νέο iPhone 6 αναμένεται να παρουσιαστεί στις 9 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Apple θα παρουσιάσει την καινούργια έκδοση του iPhone τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Άλλωστε ο τεχνολογικός κολοσσός συνηθίζει να κυκλοφορεί ένα νέο smartphone περίπου κάθε χρόνο και η τελευταία παρουσίαση των iPhone 5S και 5C, πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το νέο smartphone της Apple θα βγει σε δύο μεγέθη. Το πρώτο θα έχει οθόνη 4,7 ιντσών με ανάλυση 1136 Χ 640 pixel, ενώ θα κυκλοφορήσει ακόμα ένα έξυπνο κινητό με 5,7 ιντσών.

Ο αναλυτής Gareth Beavis, σημειώνει ότι υπάρχουν φήμες για προβλήματα στην παραγωγή του μεγαλύτερου σε μέγεθος iPhone 6 -  πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι έτοιμο την ίδια στιγμή με αυτή της απλής έκδοσης.

Αυτό θα μπορούσε να αναγκάσει την Apple να παρουσιάσει αργότερα το μεγάλο iPhone 6 και η παρουσίαση να γίνει τον προσεχή Οκτώβριο μαζί με το iWatch. Το πιο πιθανό σενάριο πάντως είναι η πρώτη επιλογή, αυτό της παρουσίασης του Σεπτεμβρίου, καθώς η Apple δεν επιθυμεί να περιπλέξει τα πράγματα πάρα πολύ...