Η Apple παρουσίασε τη νέα γενιά iPhone SE και iPad Air και τον νέο υπολογιστή Mac Studio

Η Apple παρουσίασε τη νέα γενιά iPhone SE και iPad Air και τον νέο υπολογιστή Mac Studio

Νέα προσθήκη στη σειρά των iPhone 13 Prο και iPhone 13 η έκδοση σε πράσινο φινίρισμα

Η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία της τελευταίας γενιάς των κινητών τηλεφώνων της iPhone SE και τάμπλετ iPad Air, καθώς και την προσθήκη μίας νέας απόχρωσης των iPhone 13 Prο και iPhone 13 σε πράσινο φινίρισμα, ενώ παράλληλα παρουσίασε τον νέο ισχυρό επιτραπέζιο υπολογιστή Mac Studio.

Το iPhone SE, που διατίθεται σε τρία χρώματα, διαθέτει τον επεξεργαστή A15 Bionic chip, υποστηρίζει σύνδεση 5G και έχει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Το νέο iPad Air ενσωματώνει τον επεξεργαστή M1 chip, είναι διαθέσιμο σε μια νέα σειρά χρωμάτων και ενσωματώνει την καινούρια μπροστινή κάμερα Ultra Wide.

Ο υπολογιστής Mac Studio διαθέτει τη νέα οθόνη Studio Display 27 ιντσών και κάμερα Ultra Wide με ανάλυση 12 MP, ενώ τροφοδοτείται από τους ισχυρούς επεξεργαστές M1 Max και M1 Ultra chip.

Οι νέες σειρές προϊόντων iPhone SE, iPad Air, Mac Studio και Studio Display, καθώς και τα iPhone 13 Pro και iPhone13 σε πράσινη απόχρωση θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Apple της iSquare, μέλους του Ομίλου Quest, που είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο.