Τα νέα iPhone παρουσιάζει η Apple στις 15 Σεπτεμβρίου

Τα νέα iPhone παρουσιάζει η Apple στις 15 Σεπτεμβρίου

Αναμένεται να αποκαλύψει συνολικά τέσσερα κινητά και το νέο ψηφιακό ρολόι

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι θα πραγματοποιήσει στις 15 Σεπτεμβρίου μια ψηφιακή εκδήλωση, όπου σύμφωνα με το CNBC αναμένεται να αποκαλύψει τα νέα iPhone της.

Η Apple συνήθως αποκαλύπτει τα νέα της iPhone κάθε Σεπτέμβριο σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στα κεντρικά της γραφεία στο Cupertino της Καλιφόρνια, αλλά φέτος αυτό θα γίνει διαδικτυακά εξαιτίας της πανδημίας. Σύμφωνα με το CNBC είναι πιθανό η Apple να παρουσιάσει ακόμη το νέο ψηφιακό της ρολόι, το Apple Watch Series 6, μια ανανέωση του iPad Air και άλλα προϊόντα.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τέσσερα νέα iPhone φέτος, συμπεριλαμβανομένων δύο «κανονικών» μοντέλων iPhone 12 και δύο μοντέλων iPhone 12 Pro με νέα σχέδια που περιλαμβάνουν ευκρινέστερες γωνίες. Ο νέος σχεδιασμός θα είναι παρόμοιος με το iPhone 4 του 2010, σύμφωνα με τον αναλυτή TF International Securities, Ming-Chi Kuo.

Τα μεγέθη οθόνης περιλαμβάνουν ένα μοντέλο 5,4 ιντσών, δύο με οθόνες 6,1 ιντσών και ένα μεγάλο μοντέλο με οθόνη 6,7 ιντσών, σύμφωνα με τον Kuo, ο οποίος είπε επίσης ότι η Apple δεν θα περιλαμβάνει ακουστικά ή φορτιστή στη συσκευασία. Το Bloomberg είχε μεταδώσει τον περασμένο Απρίλιο, ότι τα μοντέλα iPhone 12 Pro θα έχουν τρεις κάμερες και έναν νέο αισθητήρα 3D lidar, που βοηθά με εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας. Αυτός ο αισθητήρας κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα τελευταία μοντέλα iPad Pro νωρίτερα αυτό το έτος.

Ο Kuo είπε ότι τα νέα μοντέλα iPhone θα υποστηρίζουν δίκτυα 5G επόμενης γενιάς, αν και δεν είναι ακόμη σαφές, ποια μοντέλα θα υποστηρίξουν επίσης το γρηγορότερο, αλλά περιορισμένου εύρους, mmWave 5G.