Παρουσιάστηκαν τα νέα iPhones

Παρουσιάστηκαν τα νέα iPhones

Τα νέα προϊόντα της Apple για το 2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον αμερικανικό κολοσσό της Apple, η παρουσίαση των νέων της προϊόντων για το 2019.

Η παρουσίαση επικεντρώθηκε στα αποκαλυπτήρια των νέων smartphones της Apple, με την καινούρια σειρά των iPhones να έχει πίσω της τον αριθμό 11. Συγκεκριμένα, έγιναν τα αποκαλυπτήρια των iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, του iPhone 11, καθώς και του νέου Apple Watch.

iPhone 11

Σύμφωνα με την Apple, το iPhone 11 έχει τις καλύτερες κάμερες που ενσωματώθηκαν ποτέ σε smartphone, με απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και βίντεο. Η τιμή της... απλής συσκευής με την οθόνη των 6,1 ιντσών LCD θα ξεκινάει από τα 699 δολάρια.

Στην παρουσίαση των νέων Iphone επιδείχθηκε η δυνατότητα των «slofies», δηλαδή τον selfie φωτογραφιών και βίντεο σε slow motion. Η «ψυχή» της νέας συσκευής θα είναι το Apple A13 Bionic chipset, που τρέχει στα 7nm.

iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max

Το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης αφορούσε το πρώτο μοντέλο με τη σήμανση «Pro». Tο iPhone 11 Pro θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις 5,8 και 6,5 ίντσών με οθόνη Super Retina HDR τύπου OLED. Η μπαταρία θα έχει διάρκεια 4 ώρες περισσότερες σε σχέση με το iPhone XS. Η τιμή του θα είναι τα 999 δολάρια, ενώ η έκδοση Max θα είναι στα 1.099 δολάρια.

Apple Watch

Το Apple Watch μπήκε με τη σειρά του στην 5η γενιά. Με τρεις διαφορετικές εφαρμογές, το ρολόι που στόχο έχει να γίνει «άγρυπνος φρουρός» για τον χρήστη του, ξεκινά από τα 399 δολάρια και φτάνει στα 499 δολάρια.

Ipad 7ης γενιάς με 10,2 ιντσών οθόνη

H Apple παρουσίασε και τον διάδοχο του Ipad της 6ης γενιάς. Το μοντέλο της 7ης γενιάς και των 10,2 ιντσών θα ξεκινά να πωλείται από τα 329 δολάρια.

Χρήσιμες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των προϊόντων

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Σεπτεμβρίου σε 150 χώρες και θα κοστίζει 4,99 δολάρια τον μήνα, για όλη την οικογένεια, όπως ανακοινώθηκε.

Η Apple TV+ θα είναι διαθέσιμη στο κοινό σε τιμή 4,99 δολαρίων τον μήνα, «για όλη την οικογένεια», όπως είπε ο Κουκ. «Εάν αγοράσετε νέο iPhone ή νέο iPad, θα το έχετε δωρεάν για έναν χρόνο. Αυτό είναι τρελό», προσέθεσε.

Η τιμή του νέου iPad των 10,2 ιντσών θα ξεκινά από τα 329 δολάρια και οι παραγγελίες του θα ξεκινήσουν από σήμερα.

Apple Watch

Η διάρκεια της μπαταρίας για τη νέα συσκευή ανέρχεται στις 18 ώρες, όπως και στον προκάτοχό της.

Όπως και στο iPad, έτσι και στο Apple Watch, η θήκη θα είναι από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

Η σειρά 5 του ρολογιού θα είναι διαθέσιμη με ένα μοντέλο από τιτάνιο και ένα από κεραμικό υλικό.

Η τιμή των ρολογιών ξεκινά από 399 δολάρια και φτάνει στα 499 δολάρια για τα πιο «εξοπλισμένα» μοντέλα και για το κοινό θα είναι διαθέσιμα από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Το νέο iPhone

Η νέα συσκευή είναι αλλαγμένη εξωτερικά και θα έρθει σε έξι χρώματα.

Όπως αναμενόταν, το iPhone 11 έρχεται πολύ βελτιωμένο στην κάμερά του. Η νέα του ευρυγώνια κάμερα προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες λήψης ευρείας εικόνας.

Επίσης, η σειρά 11 έχει την καλύτερη λήψη βίντεο στην ιστορία του μοντέλου.

Όπως είπαν οι άνθρωποι της Apple, «έχει την καλύτερη λήψη βίντεο όλων των εποχών σε smartphone».

Το Night Mode θα ενεργοποιείται αυτόματα, ώστε το τηλέφωνο να βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες ακόμη και με χαμηλό φωτισμό

Η συσκευή θα έχει τεχνολογία slow motion στην μπροστινή κάμερα.

Επιβεβαιώνεται ότι η «καρδιά» του νέου smartphone θα είναι το A13 Bionic.

Η μπαταρία του iPhone 11 θα είναι πιο αποδοτική σε σχέση με αυτήν στο προηγούμενο μοντέλο.

Η τιμή του iPhone 11 θα ξεκινά από τα 699 δολάρια.

Τα αποκαλυπτήρια του iPhone 11 Pro. Η ναυαρχίδα της εταιρείας στα smartphones

Η απεικόνιση της συσκευής θα έχει νέο όνομα, το οποίο θα είναι Super Retina XDR display.

Τέσσερα είναι τα χρώματα που είναι διαθέσιμα για το κοινό στο πρώτο smartphone που η Apple δίνει το όνομα Pro (Midnight Green, Space Grey, Silver και Gold), όπως είπε και ο Φιλ Σίλερ.

Το Pro μοντέλο της Apple θα έχει μπαταρία που θα διαρκεί κατά τέσσερις με πέντε ώρες περισσότερο σε σχέση με το iPhone XS.

Το iPhone 11 Pro μπορεί να το κάνει αυτό, λαμβάνοντας εννέα εικόνες ταυτόχρονα. Έπειτα, ένας ηλεκτρονικός νευρώνας δημιουργεί την τελική εικόνα. «Είναι μια τρελή υπολογιστική επιστήμη», λένε οι άνθρωποι της Apple.

Η Apple επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό στην παρουσίαση της τριπλής κάμερας στην πλάτη του νέου της smartphone.

Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής θα είναι το iOS 13, με τις διαρροές του προηγούμενου διαστήματος να επιβεβαιώνονται στο απόλυτο.

Ανακοινώθηκαν και οι τιμές των νέων συσκευών. Κινούνται εκεί που όλοι περίμεναν, δηλαδή στα 999 δολάρια θα πωλείται το iPhone 11 Pro και το iPhone Pro Max θα κοστίζει 1.099 δολάρια. Οι παραγγελίες τους θα ξεκινήσουν στις επόμενες ώρες, ενώ θα αρχίσουν να φτάνουν στους κατόχους τους από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...