Ένα όργανο γυμναστικής σωστό κομψοτέχνημα

Ένα όργανο γυμναστικής σωστό κομψοτέχνημα

Η χρηστικότητα του οργάνου επιτρέπει την ταυτόχρονη εκγύμναση και των δύο πλευρών του σώματος

Τα πολυόργανα γυμναστικής είναι και αποδοτικά στη δουλειά τους και εξοικονομούν χώρο, μοιάζοντας ιδανικά για οικιακή χρήση.

Όταν μάλιστα δείχνουν τόσο υπέροχα και κομψά όσο τα πάντα ξύλινα μηχανήματα της γερμανικής NOHrD, τότε τα βάζεις ακόμα και στο σαλόνι σου. Ή, σωστότερα, κυρίως στο σαλόνι σου!

NOHrD Slimbeam το λένε και μέσα στο λεπτό και πανέμορφο ξύλινο πλαίσιό του κρύβονται 14 βάρη των 5 κιλών με επένδυση από καουτσούκ, για την ελαχιστοποίηση του ενοχλητικού θορύβου.

Η χρηστικότητα του οργάνου επιτρέπει την ταυτόχρονη εκγύμναση και των δύο πλευρών του σώματος, από κάθε πιθανή και απίθανη γωνία. Και την ίδια ώρα υποστηρίζεται και από εφαρμογή, εναρμονισμένο με τους σύγχρονους τεχνολογικούς καιρούς μας.

Παρά τις πολυλειτουργίες του, μόλις και μετά βίας προεξέχει από τον τοίχο (20 εκατοστά!), καταλαμβάνοντας πραγματικά ελάχιστο χώρο. Ο σχεδιασμός του έχει βραβευτεί εξάλλου και γι’ αυτό το χαρακτηριστικό.

Το επαγγελματικών προδιαγραφών Slimbeam διαθέτει και πληθώρα αξεσουάρ, όλα επιμελημένα με την ίδια έμφαση στην απόδοση και την αισθητική.

Στιλάτο και αποτελεσματικό, οι τιμές του ξεκινούν από τα 1.500 ευρώ