«Φουντώνουν» οι φήμες για το πολυαναμενόμενο AirPower της Apple

«Φουντώνουν» οι φήμες για το πολυαναμενόμενο AirPower της Apple

Δύο πρόσφατα άρθρα υποστηρίζουν πως το προϊόν δεν έχει βγει στην αγορά, λόγω προβλημάτων υπερθέρμανσης

Πέρυσι η Apple κατά το παραδοσιακό event της με τις παρουσιάσεις των νέων κινητών της τηλεφώνων είχε προαναγγείλει και την άφιξη στην αγορά του AirPower, ενός πολλά υποσχόμενου φορτιστή που θα είχε τη δυνατότητα να φορτίσει ταυτόχρονα ένα AppleWatch, ένα iPhone και τα ψηφιακά ακουστικά των iPhone, τα AirPods. Σύμφωνα με την εταιρεία, η ταυτόχρονη φόρτιση θα γινόταν ασύρματα.

Ωστόσο, ένας χρόνος έχει περάσει και ο φορτιστής δεν έχει εισαχθεί προς πώληση. Μάλιστα, στο τελευταίο event της Apple, στις 12 Σεπτεμβρίου, δεν έγινε καμία αναφορά, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία φέρεται να είχε επενδύσει πολλά στο νέο gadget της.

Οι φήμες στην αγορά φουντώνουν» και δύο άρθρα που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα υποστηρίζουν πως το νέο προϊόν δεν έχει βγει στην αγορά, λόγω προβλημάτων υπερθέρμανσης που η εταιρεία προσπαθεί να αντιμετωπίσει εδώ και καιρό, όπως αναφέρει το CNBC.

Η δέσμευση της εταιρείας ήταν ότι ο φορτιστής θα λανσαριστεί στην αγορά μέσα στο 2018. Όμως, η Apple τηρεί σιγήν ιχθύος και αποφεύγει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τις όποιες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται αυτοί που προβλέπουν πως το νέο προϊόν δεν θα βγει ποτέ στην αγορά. Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που υποστηρίζουν πως η νέα συσκευή θα χρειαστεί να σχεδιαστεί εκ νέου προτού λανσαριστεί.

Ας περιμένουμε να δούμε ποιο σενάριο θα επικρατήσει...

Σχετικά Tags
Apple