Αυτά είναι τα νέα iPhone της Apple

Αυτά είναι τα νέα iPhone της Apple

Πρόκειται για τρία μοντέλα, το iPhone XR, το iPhone Xs και το iPhone Xs Max

Τα νέα iPhone παρουσίασε σήμερα σε μία εντυπωσιακή τελετή ο αμερικανικός κολοσσός Apple. Πρόκειται για τρία μοντέλα, το iPhone XR, το iPhone Xs και το iPhone Xs Max.

Το μοντέλο iPhone Xs είναι αδιάβροχο και διαθέτει οθόνη 5,8 ιντσών OLED, τις ίδιες ακριβώς διαστάσεις με το περυσινό iPhoneX.

Κατά την παρουσίαση των νέων μοντέλων, ο επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας, Φιλ Σίλερ, αποκάλυψε πως το iPhone Xs διαθέτει επίσης νέο επεξεργαστή για ταχύτερη απόδοση, αποθηκευτικό χώρο έως 512 GB, βελτιωμένη οθόνη για καλύτερη απόδοση των χρωμάτων και νέο χρυσό χρώμα.

Επίσης, φέρει βελτιωμένο σύστημα διπλής κάμερας, βελτιωμένο φλας και νέους αισθητήρες για ακόμη καλύτερες φωτογραφίες.

Tο iPhone Xs Max έχει οθόνη 6,5 ιντσών OLED που είναι και η μεγαλύτερη σε iPhone μέχρι στιγμής.

Επίσης, διαθέτει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια μπαταρία που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ η Apple στα κινητά της. Θα διαρκεί, σύμφωνα με τον κ. Σίλερ, μιάμιση ώρα περισσότερο.

Και οι δύο συσκευές θα έχουν τη δυνατότητα διπλής κάρτας SIM που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν δύο αριθμούς τηλεφώνων.

Το τρίτο μοντέλο, το iPhone XR, θα έχει οθόνη 6,1 ιντσών LCD. Και σε αυτό το κινητό η μπαταρία θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας, θα κρατάει δηλαδή περίπου μιάμιση ώρα περισσότερο από τη μπαταρία του iPhone 8 Plus.

Όσον αφορά τις τιμές πώλησης, το iPhone XR θα διατίθεται στην αγορά με τιμή που θα ξεκινά από 749 δολάρια, το iPhone Xs από 999 δολάρια και το iPhone Xs Max από 1.099 δολάρια.

Οι προ-παραγγελίες θα αρχίσουν την Παρασκευή για τα iPhone Xs και Xs Max, τα οποία θα εισαχθούν στην αγορά στις 21 Σεπτεμβρίου. Οι προ-παραγγελίες για το iPhone XR θα αρχίσουν στις 19 Οκτωβρίου και η νέα συσκευή θα κάνει την εμφάνισή της στην αγορά μία εβδομάδα αργότερα.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να διαθέτει προς πώληση τα iPhone 7 και iPhone 8 με τιμές που θα αρχίζουν από 449 και 599 δολάρια αντίστοιχα.

Σχετικά Tags
Apple