«Φιλί ζωής» στις παλιές συσκευές της Apple το iOS 12

«Φιλί ζωής» στις παλιές συσκευές της Apple το iOS 12

Aπλές ενέργειες, όπως το άνοιγμα μίας εφαρμογής, θα γίνoνται με διπλάσια ταχύτητα απ’ ό,τι σήμερα

Τη νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για κινητά και tablets, iOS 12, αποκάλυψε σήμερα η Apple, τονίζοντας πως με την αναβάθμιση αυτή οι παλιότερες συσκευές της Apple, όπως το iPhone 6, θα λειτουργούν καλύτερα.

Όπως ανακοίνωσε η Apple, με το iOS 12 απλές ενέργειες, όπως το άνοιγμα μίας εφαρμογής, θα γίνoνται με διπλάσια ταχύτητα απ’ ό,τι σήμερα, ενώ το iOS 12 θα υποστηρίζει τις ίδιες συσκευές που υποστηρίζει και το iOS 11, δηλαδή συσκευές της Apple που χρονολογούνται από το 2013 και μετά.

Σημειώνεται ότι η Apple βρέθηκε πέρυσι στο επίκεντρο σκληρών επικρίσεων όταν έγινε γνωστό ότι «καθυστερούσε» επίτηδες παλιές συσκευές της, ωθώντας τους χρήστες να αγοράσουν τα νεότερα προϊόντα της.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης σήμερα ορισμένα νέα features, όπως είναι το σύστημα γονικού ελέγχου που επιτρέπει στους γονείς να θέτουν όρια στο πόσες ώρες μπορούν να παίζουν τα παιδιά με εφαρμογές και σε ποιες εφαρμογές μπορούν να έχουν πρόσβαση. Επίσης, ανακοίνωσε τη δυνατότητα ομαδικού chat με βίντεο στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν ως και 32 χρήστες.