Ξέσπασε ο Κοκκινάκης κατά Σπαλιάρα: “Μην κοιτάς σαν μ… ρε!”

Ξέφυγαν τα πράγματα στο Survivor

Αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο στο Survivor, μετά το επεισοδιακό συμβούλιο του νησιού και την έντονη αντιπαράθεση του Γιάννη Σπαλιάρα με τους Κώστα Κοκκινάκη και Γιώργο Χρανιώτη.

Το ίδιο βράδυ, όπως είδαμε στο αποψινό επεισόδιο της εκπομπής, ο Κώστας Κοκκινάκης ξέσπασε κατά του Γιάννη Σπαλιάρα, με αφορμή τα όσα είπε γι' αυτόν στο συμβούλιο του νησιού περί “μαγειρέματος” σε παλαιότερη ψηφοφορία αποχώρησης για να φύγει ο Λάμπρος Χούτος.

“Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μαλ…ας ρε”, είπε μεταξύ άλλων έξαλλος ο Κώστας Κοκκινάκης στον Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ στη συνέχεια τον “στόλισε” με αμέτρητες βρισιές, όπως φαίνεται και από τα συνεχόμενα “μπιπ” που αναγκάστηκε να βάλει η παραγωγή της εκπομπής.

Σε συζήτησή του με τους συμπαίκτες του μετά το επεισόδιο, ο Γιάννης Σπαλιάρας τους εκμυστηρεύτηκε πως πράγματι του είχαν πει από τους Διάσημους για τα περί "μαγειρέματος", όμως τώρα δεν το παραδέχονται, επειδή δεν θέλουν να εμπλακούν, και επέμεινε στους ισχυρισμούς του, με τους υπόλοιπους Μαχητές να τον στηρίζουν.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κοκκινάκης χαρακτήρισε "ψεύτη" και "ανήθικο" τον Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ αποκάλυψε πως την ώρα του επεισοδίου ήταν τόσο θυμωμένος μαζί του που ήθελε να τον "σπάσει στο ξύλο", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όμως φαίνεται πως η κατάσταση βαίνει προς εκτόνωση, καθώς πριν το αποψινό αγώνισμα επάθλου ο Κώστας Κοκκινάκης παραδέχθηκε ότι είχε πολλά νεύρα και ζήτησε συγγνώμη από τους άλλους παρόντες στο επεισόδιο, ενώ για τον Γιάννη Σπαλιάρα ανέφερε πως πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουν και θα δουν τι συνέβη, αν επρόκειτο για μία παρεξήγηση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...