Σεφερλής: Τα μηνύματα που λάμβανα ήταν “Διώξε τον προδότη”

Ο Μάρκος Σεφερλής, το πρωί της Κυριακής, βρέθηκε στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για ακόμα μία φορά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την ταραχώδη τηλεοπτική τους συνύπαρξη, τους τελευταίους μήνες, στην πρωινή ζώνη του Mega.

«Εγώ θέλω να έχω ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπάνε και η ομάδα να έχει κοινούς στόχους. Όπως στο θέατρο έχουμε γίνει πλέον οικογένεια, έτσι και στην τηλεόραση ξεκινήσαμε από ομάδα για να γίνουμε οικογένεια. Όταν κάποιος από την ομάδα, όπως αποδεικνύουν τελικά οι εξελίξεις, δεν ανήκε ποτέ σε αυτή, αλλά σε κάποια άλλη, εκεί έχω θέμα. Αυτό με πληγώνει. Ανέλαβα να κάνω κάτι ήθελα ανθρώπους δίπλα μου να στηρίξουν αυτό. Να το πάμε όσο ψηλότερα γίνεται» ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ επεσήμανε: «Όταν υπάρχουν μέσα στην ομάδα άνθρωποι που δεν το στηρίζουν, αλλά παίζουν και άλλο παιχνίδι, αυτό με ενοχλεί».

Για το πολυσυζητημένο επεισόδιο, στον αέρα του «MEGA με ΜΙΑ», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο ίδιος εξήγησε:

«Εγώ δεν βγήκα από τα ρούχα μου. Εγώ είπα συγχαρητήρια που πήγε στον ΑΝΤ1. Αποδείχθηκε τελικά ότι πήγε στον ΑΝΤ1, ότι είναι μαζί με τη Φαίη και τον Γιώργο και προφανώς ήταν και όλο τον χειμώνα μαζί. Σε μένα δεν το είχε πει κάτι, ούτε εγώ είμαι αυτός που θα τον ελέγξω. Συνειδητοποιείς κάποια στιγμή, όμως, ότι ένας από την ομάδα ανήκει σε μια άλλη ομάδα. Και βγαίνει και στον κόσμο ότι δεν είμαστε ομάδα. Ο κόσμος θα σκεφτόταν πως ο Σεφερλής κάποιο πρόβλημα θα έχει για να του φεύγουν οι συνεργάτες. Μιλάμε τώρα για τον Δημήτρη. Τα μηνύματα που λάμβανα ήταν "Διώξε τον προδότη" και ακόμα και τώρα κάτι τέτοια του γράφουν στις φωτογραφίες. Αλλά από τα ρούχα μου στην εκπομπή δεν βγήκα, συγχαρητήρια του είπα. Είπα, όμως, ότι γίνεται μέσα από την εκπομπή μας μια προπαγάνδα για την απέναντι εκπομπή».

Μάλιστα, ο ίδιος συνέχισε:

«Εγώ δεν τσέκαρα τα βίντεο του Δημήτρη ποτέ. Καταρχήν είμαι ο μόνος που έδωσε βήμα στον Δημήτρη. Ούτε ο φίλος του ο Λιάγκας του έδωσε, ούτε ο Κωστόπουλος. Ο μόνος που δέχθηκα να κάνει κάτι ο Δημήτρης μόνος του, χωρίς να τον ελέγχω, χωρίς να τον τσεκάρω, ήμουν εγώ. Βέβαια αυτό το έχει αναγνωρίσει. Από εκεί και πέρα, ξέρω ότι ο Δημήτρης μόνταρε τα βιντεάκια αυτά και πράγματα που δεν του άρεσαν τα έκοβε. Για πρόσωπα με τα οποία ο ίδιος έχει τσακωθεί. Δεν είμαι ο μόνος με τον οποίο έχει τσακωθεί. Αυτό που συνέβη μεταξύ μας δεν είναι τίποτα μπροστά στους καβγάδες που έχουν γίνει, από όσο ξέρω, με άλλους παρουσιαστές. Από εκεί και πέρα, αν ήθελε, θα μπορούσε να μοντάρει τη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου που έλεγε ότι ο Λιάγκας είναι ο καλύτερος παρουσιαστής. Μάλιστα, συμφώνησε και ο ίδιος με τη δήλωση αυτή. Δηλαδή μπροστά στα μούτρα μου; Δεν ήταν μόνο το συγκεκριμένο βίντεο, αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Όλη τη χρονιά γινόταν και ο Δημήτρης κατεύθυνε την κουβέντα εκεί που ήθελε ο ίδιος, στα πράγματα που εκείνος ήθελε. Δεν με ενδιέφερε, ήξερα τη σχέση του με τον Λιάγκα».

Ωστόσο, ο Μάρκος Σεφερλής πρόσθεσε:

«Βλέποντας ότι ο Δημήτρης πάει στον ΑΝΤ1 και ξαναβρίσκει τους παλιούς του φίλους, κατάλαβα πως όλο αυτό ήταν οργανωμένο. Δεν μου είχε περάσει πριν από το μυαλό μου ότι είναι οργανωμένο... Από εκεί πέρα, το συνειδητοποίησα. Δεν είπα, όμως, κάτι κρυφό. Και το Mega ήξερε ότι ο Δημήτρης πάει στον ΑΝΤ1 γιατί του είχαν πει ότι δεν τον χρειάζονταν. Του είχαν πει: "Δεν έχουμε κάτι να σου δώσουμε. Πήγαινε στον ΑΝΤ1". Άρα, πήγε. Δεν κατάλαβα πού ήταν το λάθος μου. Μετά από δύο μέρες, το είπε και ο Λιάγκας συζητώντας με τη Συνατσάκη. Τότε, δεν είπαν κάτι».

Στη συνέχεια, όταν η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε ότι ίσως και να μην ήταν οργανωμένο από την αρχή όλο αυτό, ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε:

«Εσένα αυτό σου δείχνει η εξέλιξη της κατάστασης αυτής; Από την άλλη, όταν για κάποιο άνθρωπο έχεις εκφραστεί με τα χειρότερα λόγια – γιατί και ο Λιάγκας έχει εκφραστεί δημόσια για τον Δημήτρη με τα χειρότερα λόγια – το να είναι πάλι μαζί, πώς σου φαίνεται; Εγώ με τον άλλον θέλω να είμαι ειλικρινής. Ό,τι αισθάνομαι για αυτόν, το αισθάνομαι μια ζωή. Δεν είμαι τη μία μέρα έτσι και την άλλη αλλιώς. Βέβαια, είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι».