Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα: Δείτε το νέο ζευγάρι της σειράς

Βγήκε η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για το νέο ζευγάρι της σειράς «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα», που θα αντικαταστήσει τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, οι οποίοι ως γνωστόν αποχωρούν από το σίριαλ ώστε να μετακομίσουν στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, το δελτίο Τύπου του καναλιού αναφέρει:

"Μια φορά κι ένα καιρό, ένα όμορφο κορίτσι απ' τη Λάρισα, πολύ αφοσιωμένο στη δουλειά του, συνάντησε ένα όμορφο αγόρι απ' το Παγκράτι, πολύ αφοσιωμένο στο να περνάει καλά.

Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, αγχώνεται για τη δουλειά της, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή.

Αυτή καχύποπτη, αυτός ευκολόπιστος, αυτή οργανωτική, αυτός όπου φυσάει ο άνεμος, αυτή δεν αντέχει τη μάνα της, αυτός δεν αντέχει χωρίς τη μάνα του.

Κι ενώ κανείς δεν θα πίστευε ότι μια εργασιομανής οικονομολόγος κι ένας ξέγνοιαστος γεωπόνος θα μπορούσαν να ταιριάξουν, τρία χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού έχουν δέσει για τα καλά, παρά τις διαφορές τους."

Ωστόσο, οι ιστορίες του νέου ζευγαριού θα ξεκινήσουν να μεταδίδονται από τον Ιανουάριο, καθώς μέχρι τότε θα προβάλλονται τα έτοιμα επεισόδια του αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριού, Βάσως και Χάρη - επεισόδια τα οποία πρέπει να ολοκληρώσουν την ιστορία του ζευγαριού στην πλοκή της σειράς.