Mamma Mia: Η Βανδή στο ρόλο της Μέριλ Στριπ – Ποιοι ηθοποιοί συμμετέχουν

Η παράσταση θα ανέβει στις αρχές Δεκεμβρίου 2016, στο θέατρο Ακροπόλ, στην ελληνική γλώσσα, σε μια υπερπαραγωγή με πολυμελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα

Η Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι ως πρωταγωνίστρια της ελληνικής θεατρικής μεταφοράς του μιούζικαλ «Mamma Mia».

Η παράσταση θα ανέβει στις αρχές Δεκεμβρίου 2016, στο θέατρο Ακροπόλ, στην ελληνική γλώσσα, σε μια υπερπαραγωγή με πολυμελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της "Donna" θα ερμηνεύσει η Δέσποινα Βανδή, το ρόλο, δηλαδή της Μέριλ Στριπ στην κινηματογραφική μεταφορά του έργου.

Τον «Sam Carmichael», που είχε υποδυθεί ο Pierce Brosnan, θα ερμηνεύσει ο Άκης Σακελλαρίου, στον ρόλο του Colin Firth, «Harry Bright», θα είναι ο Αργύρης Αγγέλου, ενώ στον ρόλο του Stellan Skarsgard, «Bill Austin», θα δούμε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Τις δύο φίλες της Δέσποινας Βανδή θα υποδυθούν η Μπέττυ Μαγγίρα και η Μαριέλλα Σαββίδου, ενώ την κόρη της Δέσποινας Βανδή, που στην ταινία υποδύθηκε η Amanda Seyfried, θα την υποδυθεί η Demy, και τον μέλλοντα σύζυγό της ο Άρης Μακρής.

Την μουσική διεύθυνση της παράστασης θα επιμεληθεί ο Ηλίας Καλούδης, ενώ την χορογραφία η Άννα Αθανασιάδη, τα σκηνικά ο Μανώλης Παντελιδάκης και τα κοστούμια η Παναγιώτα Κοκκορού. Το φωτισμό έχει αναλάβει ο Λευτέρης Παυλόπουλος.