Και η Θεσσαλονίκη γίνεται Λονδίνο!

Το PIMM’S O’Clock Bus, ύστερα από τις διαδρομές του στο κέντρο και τα βόρεια προάστια της Αθήνας, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να προσφέρει ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους και μοναδικές εκπλήξεις!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, 28-29 Ιουνίου και 5-6 Ιουλίου, από τις 7μ.μ. μέχρι τις 10μ.μ., οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα δουν το παραδοσιακό διώροφο Λονδρέζικο λεωφορείο να τριγυρνά στα κεντρικότερα σημεία της πόλης, αφού θα περνάει από την Πλατεία Αριστοτέλους, το Λευκό Πύργο, και από την Τσιμισκή μέχρι τα Λαδάδικα!

Όλοι όσοι βρεθούν στο PIMM’S O’Clock Bus, θα μπορούν να λάβουν μέρος στο απόλυτο τεστ φιλίας, να ακούσουν πασίγνωστα Βρετανικά τραγούδια και να δοκιμάσουν το δροσερό PIMM’S Fizz. Παράλληλα, ένα εκπτωτικό κουπόνι των €6 για μια κανάτα PIMM’S Fizz σε γνωστά μπαρ της Θεσσαλονίκης θα γίνεται αυτόματα δικό τους.

Όπως συνέβη με περισσότερους από 800 φίλους που έχουν ήδη απολαύσει τη βόλτα με το λεωφορείο της παρέας, οι επιβάτες της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μοναδικό ταξίδι με φίλους στο Λονδίνο, μπαίνοντας αυτόματα σε κλήρωση! Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 30 Ιουλίου που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας.

Με άλλα λόγια, τις τέσσερις μέρες που θα βρεθεί το PIMM’S O’Clock Bus στη Θεσσαλονίκη, σταματήστε ό,τι κάνετε και δώστε ραντεβού με τους φίλους σας για να απολαύσετε τη βόλτα στην πανέμορφη πόλη, παρέα με PIMM’S Fizz!

Ακολουθεί ο χάρτης των διαδρομών: