Ώρα Λονδίνου… στην Ελλάδα

Δεν πρόκειται μόνο για ένα από τα πιο διαδεδομένα after office trends του Λονδίνου, αλλά και για μία αφορμή για μια μεγάλη γιορτή που ξεκινά τώρα και στην Ελλάδα.

Ο λόγος για το Pimm's, το δημοφιλές βρετανικό ποτό, το οποίο ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και που φυσικά η άφιξή του δεν θα μπορούσε παρά να είναι άκρως φαντασμαγορική και με έντονο αέρα Λονδίνου!

Αν λοιπόν το προσεχές διάστημα περπατάς σε Κέντρο, Βόρεια και Νότια Προάστια και μπροστά σου δεις το χαρακτηριστικό, διώροφο λεωφορείο του Pimm's τότε... πολύ απλά ξέρεις πως όλα σταματούν γιατί είναι Pimm's O’Clock!

Το Pimm's O’Clock Bus, βρίσκεται στην Αθήνα από 17 Μαΐου και προσκαλεί όλους του τους φίλους να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη και πιο φαντασμαγορική γιορτή που έγινε ποτέ για λανσάρισμα ποτού στην Ελλάδα.

Ανέβα στο λεωφορείο, απόλαυσε Pimm's Fizz, μάθε τα πάντα για το νέο αγαπημένο after office trend, κέρδισε αυθεντικές κανάτες Pimm's και φυσικά χόρεψε και διασκέδασε με την παρέα σου ακούγοντας live τις μουσικές του party που έχει στηθεί γύρω σου.

Όσο για το τέλος, μην ξεχάσεις να μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα ταξίδι στο Λονδίνο με 2 φίλους σου!

It's Pimm's O' Clock και το γιορτάζουμε με τον πιο αυθεντικό, made in London τρόπο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Πού και πότε θα βρεις το Pimm's O' Clock Bus;

Το pimm's o' clock bus είναι προωθητική ενέργεια περιορισμένης χρονικής διάρκειας που δεν αποσκοπεί στην παροχή υπηρεσιών προς το κοινό. επισημαίνεται ότι δεν δύναται να αποκλειστεί η πιθανότητα τροποποίησης, ακύρωσης ή μετατροπής μέρους ή και του συνόλου της προωθητικής ενέργειας, και καμία ευθύνη δεν αναλαμβάνεται σχετικά.