It’s Pimm’s O’ Clock και στα Νότια

Και πού δεν πήγε αυτό το λεωφορείο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα;

Αρχικά, το Pimm's O' Clock Bus εμφανίστηκε στο Κέντρο. Το λανσάρισμα του Pimm's, της νέας αγαπημένης μας συνήθειας σε ποτό, δεν θα μπορούσε παρά να γίνει με εντυπωσιακό τρόπο και μάλιστα ξεσηκώνοντάς μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Το χαρακτηριστικό διώροφο κόκκινο λεωφορείο της αγγλικής πρωτεύουσας, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα Βόρεια προάστια μεταδίδοντας και εκεί το μήνυμα της Φιλίας και δίνοντάς μας αφορμές να κάνουμε ένα break από την καθημερινότητα και να απολαύσουμε τα δρώμενα που γίνονται στο εσωτερικό του.

Γιατί το Pimm's O' Clock Bus δεν αποτελεί μόνο έναν πρωτότυπο και ευχάριστο τρόπο να μετακινηθείς ή να κάνεις μια όμορφη και ξεχωριστή βόλτα.

Αποτελεί και τον ιδανικότερο τρόπο για να κάνεις μία βόλτα με μουσική και πολύ κέφι, όπου μπορείς να δοκιμάσεις PIMM'S Fizz, αλλά και μια ιδιαίτερη αφορμή για να ανακαλύψεις πόσο καλός είναι ο φίλος σου και πόσο καλό φίλος είσαι και εσύ αντίστοιχα μέσα από τα test φιλίας που θα σου κάνουν στο λεωφορείο. Όσο για το τέλος, αξίζει να θυμάσαι πως ανεβαίνοντας στο λεωφορείο μπορείς να κερδίσεις ένα ταξίδι στο Λονδίνο για σένα και τους φίλους σου!

Όσο για την συνέχεια, το λεωφορείο της Φιλίας... ανηφόρισε ακόμη περισσότερο, και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη εξηγώντας και στη συμπρωτεύουσα πως... "Τα πάντα σταματούν όταν η ώρα δείξει PIMM'S O'Clock! Είναι ώρα για φίλους. Είναι η ώρα για Pimm’s!”! Η μουσική και τα parties συνεχίστηκαν και εκεί, οι κανάτες με τα Pimm's βρίσκονταν σε κάθε παρέα φίλων και κάπως έτσι... το αγαπημένο μας λεωφορείο ετοιμάζεται σιγά σιγά για την ολοκλήρωση των επιτυχημένων διαδρομών του.

Τελευταίος σταθμός, τα Νότια προάστια της Αθήνας!

Ύστερα από 9 εβδομάδες διαδρομών στους Ελληνικούς δρόμους, το Pimm's O' Clock Bus φτάνει στον τελευταίο του προορισμό, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, διασχίζοντας την παραλία των νοτίων προαστίων της Αθήνας με σκοπό του να φέρει τους φίλους πιο κοντά.

Από τις 12 μέχρι τις 27 Ιουλίου και από τις 7μμ μέχρι τις 10μμ, η διαδρομή του Pimm's O' Clock Bus θα περιλαμβάνει δημοφιλείς προορισμούς των νοτίων προαστίων, όπως ο Φλοίσβος και η πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα.

Οι επιβάτες στο Λεωφορείο της Φιλίας δοκιμάζουν το νέο, Pimm's Fizz ενώ όλοι κερδίζουν από ένα εκπτωτικό κουπόνι των €6 για να απολαύσουν μια κανάτα Pimm's Fizz με τους φίλους τους σε γνωστά μπαρ και καφετέριες της περιοχής.

Και για να μην μένεις με απορίες... για να απολαύσεις ένα αυθεντικό Pimm's Fizz το μόνο που χρειάζεται είναι να αναμείξεις: 1 μέρος Pimm’s, 2 μέρη αναψυκτικού lemon lime, 2-3 φέτες αγγουριού και1 φέτα λεμόνι και φύλλα μέντας! Προσθέτουμε πολύ πάγο και ανακατεύουμε πολύ καλά, γαρνίρουμε με μια κορυφή μέντας!

Αναζήτησε και εσύ το Pimm's O' Clock Bus στα Νότια! Πού; Δες αναλυτικά στον χάρτη που ακολουθεί: