Μένω σπίτι και κάνω on line shopping

Της Κατερίνας Μαραγκού

Μπορεί σήμερα να επιλέξατε να μείνετε σπίτι αλλά η δραστηριότητα που σας προτείνουμε θα σας βοηθήσει να κάνετε το χρόνο σας δημιουργικό εκτός σπιτιού. Καθίστε μπροστά στον υπολογιστή σας και ξεκινήστε τα ψώνια για τις αθλητικές σας δραστηριότητες.

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα καλό θα ήταν να ανανεωθούμε και να εκτιμήσουμε τον ανοιξιάτικο καιρό και τον λαμπερό ήλιο. Θα πρέπει λοιπόν να γίνει υπ 'αριθμόν ένα προτεραιότητα μας η άσκηση. Προγραμματίστε λοιπόν υπαίθριες δραστηριότητες και κάντε μια λίστα με όλα όσα θα χρειαστείτε. Εμείς σήμερα σας προτείνουμε επτά καταστήματα για να βρείτε σε καλή τιμή αθλητικά παπούτσια. Διαβάστε τις προτάσεις που σας κάνουμε και σίγουρα πολύ γρήγορα θα είστε έτοιμοι για άσκηση και μάλιστα με στυλ.

Finish Line: Ένα από τα καλύτερα online καταστήματα με μια τεράστια ποικιλία από παπούτσια για τρέξιμο και πεζοπορία.

Διαθέτει επίσης και μια τεράστια ποικιλία από Converse και πάνινα παπούτσια. Βασικά, είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα στο οποίο πρέπει να κάνουν μια στάση όλοι όσοι έχουν πλούσια αθλητική ζωή για να ενημερώνονται, και να επιλέγουν παπούτσια με στυλ. Το ευχάριστο είναι ότι τα μεταφορικά και η παράδοση των παπουτσιών σας δεν χρεώνονται και έχετε την επιλογή να σας σταλούν σε κάποιο κοντινό σας κατάστημα ακόμα και την ίδια μέρα.

PLUNDR:Το καλύτερο online κατάστημα για ευκαιρίες σε απλά αθλητικά παπούτσια για χαλαρό ποδήλατο και ιππασία.

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα βρείτε σε πολύ καλές τιμές αυτό που ψάχνετε. Αρκεί να μην ψάχνετε αθλητικά παπούτσια για σκληρή γυμναστική. Έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε παπούτσια για χαλαρό ποδήλατο και ιππασία. Η συναλλαγή σας θα γίνει αστραπιαία και οι τιμές κυμαίνονται στα 18 $.

SneakersNStuff: Το καλύτερο κατάστημα για sneakerhead

Σε αυτό το κατάστημα θα βρείτε μια εντυπωσιακή συλλογή αθλητικών παπουτσιών ποδοσφαίρου. Επίσης στο συγκεκριμένο site θα βρείτε παπούτσια Nike, Adidas, NewBalance, Supra, Saucony, Reebok για σκληρή γυμναστική. Σημειώστε ότι η μεταφορά από τις ΗΠΑ κοστίζει $ 25, αλλά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των $ 300, οπότε σας συμφέρει να παραγγείλετε για όλη την οικογένεια ταυτόχρονα, ίσως και για τους φίλους σας.

Moosejaw: Το καλύτερο κατάστημα για παπούτσια πεζοπορίας

Η εν λόγω εταιρεία δημιουργήθηκε από φανατικούς του είδους και ευτυχώς έχει προσιτές τιμές. Το Α και το Ω σε αυτό το site είναι ενδύματα και υποδήματα για πεζοπορία, κατασκήνωση ή αναρρίχηση. Οι επιστροφές και οι ανταλλαγές είναι δωρεάν.

Eastbay: Το καλύτερο κατάστημα για αυστηρά αθλητικά υποδήματα

Αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα καλύπτει όποια ανάγκη έχετε σε παπούτσια φέτος την άνοιξη. Διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σε παπούτσια για τένις, για τρέξιμο ακόμα και για πατινάζ. Οι τιμές κυμαίνονται από $ 20 έως $ 200.

Backcountry: Το καλύτερο κατάστημα για τους ποδηλάτες

Βέβαια σε αυτό το κατάστημα αγοράζει κάποιος όλα τα είδη αθλητικών παπουτσιών και όχι μόνο ποδηλασίας. Απλά είναι από τα λίγα καταστήματα που καλύπτουν τις ανάγκες για οδική και ορεινή ποδηλασία γιαυτό και έχει καθιερωθεί το καλύτερο σε αυτό το είδος. Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν όποτε θέλετε και για όποιο λόγο θέλετε. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των $ 50.

DSW: Το καλύτερο κατάστημα για φτηνές συγκινήσεις

Σε αυτό το κατάστημα δεν θα βρείτε τα καινούρια σχέδια στα παπούτσια αλλά σίγουρα θα βρείτε κάτι που ταιριάζει στην αισθητική σας και στη ντουλάπα σας. Το κατάστημα-αποθήκη διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία παπουτσιών για τρέξιμο, χορό, γκολφ και περπάτημα σε σχετικά φθηνές τιμές. Η μεταφορά είναι δωρεάν για τα μέλη και η χρέωση για τα μη μέλη κάτω από $ 10 για όλους τους άλλους.

Επειδη δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μονο τον εαυτό μας και τις δικές μας δραστηριότητες καλο θα ηταν να κάνουμε on line shopping και για τον πιστό μας φίλο που θα μας συντροφεύει στο καθημερινό μας τρέξιμο με τα καινουρια μας αθλητικα παπούτσια. Animal.gr: Ένα online pet shop φέρνει στο σπίτι σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας όλα όσα χρειάζεται το κατοικίδιό σας. Εδώ θα βρείτε από τροφές και σαμπουάν ως βιταμίνες, κλουβάκια, αξεσουάρ και ό, τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε για το αγαπημένο σας ζωάκι.
Και μην ξεχάσετε πριν ολοκλήρωσετε το online shopping σας να αγοράσετε και τα αγαπημένα σας αρώματα σε πολυ καλές τιμές. Aromamarket.gr: Τα πιο επώνυμα αρώματα και καλλυντικά σε έκπτωση έως και 60%; κι όμως! Στο aromamarket.gr θα βρείτε όλα όσα αναζητάτε για μια... όμορφη καθημερινότητα και επιπλέον θα τα αποκτήσετε ακόμη και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.