Classic βραδιά dvd με φίλες στο σπίτι

Της Κατερίνας Μαραγκού

Δεν ξέρω αν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση για μια γυναίκα που έχει λατρέψει το sex and the city από το να καλεί τις κολλητές της στο σπίτι της για μια βραδιά προβολής επεισοδίων της αγαπημένης της σειράς.

Η «αξεπέραστη» σειρά μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά ένα ολόκληρο βράδυ αρκεί να έχετε εξασφαλίσει το μαγικό ροζ κουτί που περιλαμβάνει όλα τα επεισόδια.

Για να οργανώσετε λοιπόν την τέλεια βραδιά θα χρειαστείτε 133 ευρώ, τόσο κοστίζει όλη η σειρά, και πιστέψτε με αξίζει τον κόπο να την έχετε original. Και μόνο η συσκευασία θα σας φτιάξει τη διάθεση. Βέβαια μη φανταστείτε ότι είναι και πολύ εύκολο να εξασφαλίσετε το ροζ κουτί. Στα περισσότερα καταστήματα είναι εξαντλημένο αλλά ευτυχώς με μια ειδική παραγγελία σας το φέρνουν σε μια εβδομάδα το αργότερο.

Για να ολοκληρώσετε τη σωστή οργάνωση της βραδιάς στο σπίτι σας, αγοράστε αρκετό καλαμπόκι για να φτιάξετε σπιτικό ποπ κορν και φροντίστε να έχετε όλα τα απαραίτητα υλικά για σπιτικό κοσμοπόλιταν.

Η συνταγή είναι απλή και η απόλαυση μεγάλη.

Θα χρειαστείτε

-2 μεζούρες βότκα ή βότκα με άρωμα λεμόνι

-1 μεζούρα Cointreau ή grand marnier ή triple sec

-1 μεζούρα φρεσκοστυμένο χυμό λάιμ

-2 μεζούρες χυμό cranberry

Χτυπάμε όλα τα υλικά με πάγο και σερβίρουμε με μια φέτα λάιμ ή με μια φέτα πορτοκαλιού.

Και επειδή στην πορεία της βραδιάς είναι πολύ πιθανό να θυμηθείτε τα δικά σας βλέποντας τις περιπέτειες των τεσσάρων κοριτσιών καλό θα ήταν να έχετε στην κατάψυξη ένα μεγάλο haagen dazs. Είναι αγχολυτικό και σίγουρα η γεύση του θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε όποιον έχει πικράνει τη ζωή σας.

Και μετά από αυτή τη μαραθώνια απόλαυση φροντίστε να προσγειωθείτε διότι δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι αυτά γίνονται μόνο στα έργα...

Στην αληθινή ζωή τα πράγματα είναι πιο δύσκολα όπως και οι σχέσεις των ανθρώπων.