Άρωμα Άνοιξης στο σπίτι σας

Απο την Κατερίνα Μαραγκού

Η άνοιξη πλησιάζει και εσείς έχετε την ανάγκη απο μεγάλες αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο.

Η ανανέωση στο σπίτι σας θα φέρει σίγουρα ανανέωση και στην ζωή σας οπότε καλυτερα να βιαστείτε έτσι ώστε το θαύμα να γίνει άμεσα.

Η άνοιξη είναι τι άλλο απο χρώματα και αρώματα οπότε το πρώτο που θα πρέπει να κάνετε είναι να αλλάξετε τα χρώματα των επίπλων και των διακοσμητικών επικρατούν που αυτή την στιγμή στο σπίτι σας.

Χρωματιστά ριχτάρια

Επειδή το κόστος είναι μεγάλο για να αλλάξετε υφάσματα στους καναπέδες και τις πολυθρόνες καλυτερα να ρίξετε πάνω στο σαλόνι σας χρωματισμά ριχτάρια. Διαλέξτε αποχρώσεις του φούξια ή του γαλάζιου που θα δώσουν στο χώρο σας φως. Αν εκτός απο καναπέδες έχετε και πολυθρόνες στο σαλόνι σας αγοράστε μεγάλα ριχτάρια που είναι για διαστασεις καναπέ έτσι ώστε να μπορέσετε να τα δέσετε με μεγάλους εντυπωσιακούς κόμπους.

Αλλάξτε παραστάσεις...

Σίγουρα θα έχετε βαρεθεί τους πίνακες και τα κάδρα που κρέμονται στους τοίχους του σπιτιού σας ειδικά εάν τους έχετε πολλά χρόνια. Τώρα έιναι μια καλή ευκαιρία να τους αντικαταστήσετε με παραστάσεις που θα απεικονίζουν ανοιξιάτικα λουλούδια ή ανοιξιάτικους προορισμούς.

Αν τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα στην παρούσα φάση, μια καλή λύση θα μπορούσαν να είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου που δεν έχουν υψηλό κόστος και θα ανανεώσουν σίγουρα το χώρο σας.

Για να νιώσετε όμως την άνοιξη ακόμα πιο έντονα στο σπίτι σας θα πρέπει να αλλάξετε και το χρώμα στις κουρτίνες σας. Αυτή η αλλαγη ίσως κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά είναι καθοριστική για την προσωπικότητα του σπιτιού σας.

Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε όλες τις κουρτίνες μπορείτε απλά να τις εμπλουτίσετε με ένα έξτρα φύλλο σε απόχρωση που να ταιριάζει με αυτές που ήδη έχετε. Αν λοιπον έχετε στο σαλόνι σας κουρτίνες σε καφέ σκούρο χρώμα μπορείτε να τις συνδυάσετε με ένα φύλλο κουρτίνας σε γαλάζιο ή πορτοκαλί χρώμα. Τώρα εάν έχετε κουρτινες σε μπεζ και λευκές αποχρώσεις μπορείτε να προσθέσετε ένα έξτρα κομμάτι σε οτι απόχρωση θέλετε αφού το λευκό ταιριάζει με όλα τα χρώματα.

Για να πετύχετε την πλήρη ανανέωση αλλάξτε και το αποσμητικό χώρο που χρησιμοποιουσατε μεχρι τωρα και διαλεξτε ενα αλλο με αρωμα λουλουδιων.